Siyonist işgalciler Mescid-i Aksa dışında namaz kılan Müslümanların kasıtlı olarak aralarından geçerek provoke ettikleri görüntüler bu kadarına da pes dedirtti.

 

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Hüseyin 25.07.2017 09:11
    Müslüman olarak Ayasofyayı ibadete açmadan bu işler düzelmez. Daha kendi ülkemizdeki ibadethanenin hakkını aramadan hiç kimse başkasının ibadetini korumaya kalkmasın . Herkesi kendimizi güldürmeyelim.
  • Aziz 25.07.2017 08:22
    Saygısız siyonişt köpek işte başka ne beklenir ki ...
  • Yeni İntifada 25.07.2017 00:08
    Filistin meselesinin çözümü biz Türklere düşüyor. Yaptıkları alçaklıkları her gün izliyorum. Siyonistlere olan kinim diri dursun diye. İzledikçe daha da bileniyorum. Mescid-i Aksa'ya yapılan saldırılar son nokta. Siyonist yahudiler ateşle oynadıklarının farkında değiller. Yaptıkları ahmaklıkları sabırla takip ediyoruz, yanlarına kâr kalacağını zannediyorlar. Yanıldıklarını anlayacaklar da onlar için iş işten geçmiş olacak. Biz Türklerin sabrını sınama siyonist işgalci israil çetesi. Biz Türkler sizin ve arkanızdakilerin ne silahlarından korkarız ne askerlerinden. Bizler duygusal milletiz. Devletimiz savaş ilan ettiği anda gönüllü olarak yazılacağız size karşı savaşmak için.
  • Vurun 24.07.2017 23:41
    İsraili vurun böylelerini gebertin. İnsanlıkla alakası yok faşist denince israilli yahudiler gelir akla. Silahsız zayıflara saldırırlar.
  • Mehmet 24.07.2017 23:28
    bizler böyle pisirik müslüman olmaya devam edersek, cin de top oynar yahudi de. ist böyle "pes" demeyle yetiniriz ancak...
Daha fazla yorum görüntüle