El Cezire’ye görüş belirtmek için bağlanan Ürdünlü siyasi analistin kıyafet hilesi oğlu tarafından görüntülendi. Üstüne kravat ve ceket, altına ise şort giyen Macit Asfur, oğlunun azizliğine uğradı.  

Ürdün’de siyasi analist Macit Asfur, İsrail’in Amman Büyükelçiliği'nde iki Ürdünlünün öldürülmesi konusunda görüş bildirmek üzere El-Cezire’ye canlı bağlantı yaptı. Havaların aşırı sıcak olmasından dolayı ekranda resmi kıyafetli olarak görünmek için yalnızca kravat ve ceket giyen Macit, altına ise şort giydi. Ancak Macit’in görüşmesini oğlu Manaf Asfur görüntüleyip sosyal medyada yayınlayınca kıyafet hilesi ortaya çıktı. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından El Cezire, bu olaydan rahatsız olduğunu belirtmek için baba-oğlu stüdyoda misafir etti.

Çekilen görüntüleri oğlunun bir arkadaşına göndermesi, onun da görüntüleri sosyal medyada yayınlaması üzerine yazar tıklanma rekoru kırdı. Macit Asfur, 20 yıldır siyasi yorumcu olarak çalışmasına rağmen ilk defa bu video ile birkaç gün içinde şöhrete ulaştığını söyledi.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • SERKAN 28.07.2017 05:33
    Aha nurettin veren :)