Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki bir inşaatta çalışan iki işçi üçüncü kattan aşağıya düşüp yaralanmıştı. İşçilerin düşme anı güvenlik kamerasına yansırken, kaldırımda içinde bebek bulunan bebek arabası ile yürüyen bir kadının yakınına düştü. Kamerada, kadının korkup geri kaçtığı görülüyor.  

Olay, 15 Ağustos 10.30 sıralarında, Pamukkale ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Necip Ali Caddesi 3362/2 Sokak'ta meydana gelmişti. İnşaat halindeki bir binanın üçüncü katına kurulan iskelede çalışan Doğan Tuncer ve Ercan Balaban, iskelenin devrilmesi nedeniyle aşağıya düşmüştü. İskelenin düşme nedeninin henüz belirlenemediği iş kazasında, iki işçi yaralanmıştı.  İki işçinin düştüğünü gören vatandaşlar durumu 112 Acil Servise haber vermiş ve yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastanede tedavi altına alınmıştı.

İşçilerin kurdukları iskeleden düşme anı, inşaatın yanındaki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kamerada trafiğin aktı bir anda, kaldırımda bebeği ile yürüyen bir kadının yakına düştüğü görülürken, kadının korkup geri kaçtığı görülüyor.

Yorumlar 0 Yorum Var