Kütahya'da, gönül ilişkisi yaşadığı bayandan şantajla 8-10 bin TL isteyen şüpheli, polis tarafından buluşma yerinde yakalanarak gözaltına alındı. Şantajla para isteyen şahsın yakalanma anı saniye saniye kameralara yansıdı.

Alınan bilgiye göre, S.Ç. isimli bayan, yaklaşık 4 ay önce evinin sokağında manav işleten H.Ü. isimli şahısla tanıştı. S.Ç. ve H.Ü. arasında tanışıklık bir süre sonra gönül ilişkisine döndü. H.Ü., S.Ç.'den kullanmış olduğu telefona WhatsApp uygulaması üzerinden kendisine 8-10 bin TL vermesini, bu parayı ödemediği takdirde elinde bulunan görüntüleri ailesiyle paylaşacağını söyledi. S.Ç., bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliğine gelerek müracaatta bulundu.

Cumhuriyet Savcısından alınan talimatlar doğrultusunda müşteki S.Ç., şüpheli şahsın buluşma adresi olarak verdiği Atatürk Bulvarı Laleli Camii avlusuna gitti. Müşteki şahıs şüpheli şahsa parayı verdiği esnada polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Yorumlar 71 Yorum Var
  • Ozan 28.11.2019 13:53
    Ulan kimsede demiyor ki bu kadının başı kapalı dinen buna inanan bir hanımın ne işi varmış gönül ilişkisi ile bilmem ne görüntüsü her ne halaysa nasıl çekilmiş diye. Dime göre yasamayaysanız ne takarsınız şu örtüyü adını kirletmeyin bari şu kutsallarin.
  • halil 27.11.2019 22:18
    ben de haklıyım rumuzlu arkadaş sana ne nasıl bir görüntü olduğundan? yoksa şantaja kılıf mı uyduracaksın? milletin özel hayatından bize ne?
  • Orhan 27.11.2019 20:00
    Ahlaksizliklar diz boyu olmus..hem haram zina islemisler hem de bunun icin bile para kazanmaya calisan bir erkekle iliski yasamis..Simdi kime namusunu kaptirdigini anladin mi .ikiniz de reziloldunuz elaleme..
  • ben de haklıyım 27.11.2019 18:51
    Elinde ne görüntüsü vardı acaba?
  • can 27.11.2019 18:20
    helal olsun polisimize devlet yönetilerimize iç işleri bakanımıza kanun çalışırsa adalet ihdas olur refah gelir adaleti iradeli siyaset yapar bu hükümetimizi başımızdan eksik etmesin mevla
Daha fazla yorum görüntüle