Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesi, Yılmaz Mahallesi Edirne Caddesi üzerinde E.Ç. idaresindeki otomobil, vatandaşların meraklı bakışları arasında önce kaldırıma çıktı.

E.Ç., daha sonra manevra yapmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybederek, yolun sağ tarafında duraklama yapan otomobile çarptı.

FRENLE GAZI KARIŞTIRDI

Bunun ardından E.Ç., fren yerine gaza basıp birden hızlanarak Özkan Baycan’ın yetkilisi olduğu iş yerine girdi.

OTOMOBİLİ GÖRÜNCE KAÇTI

Öte yandan otomobilin iş yerine girmesinden hemen önce, E.Ç.’nin hızlanarak geldiğini gören bir vatandaşın olay yerinden hızlı bir şekilde kaçışı da güvenlik kameralarına yansıdı. Öte yandan kaza sonucu iş yerinde de yaklaşık 8 bin TL’lik maddi hasar meydana gelirken, çekici yardımıyla çekilen otomobil kullanılamaz hale geldi.

"ŞAŞIRMIŞTI KADIN"

Kazayla ilgili konuşan iş yeri sahibi Özkan Baycan ise şu ifadeleri kullandı:
“Kaza anını göremedim. Kapının dibindeydim. Sesleri duydum. Çıkıp bakmak istedim, bir anda önüme araba geldi. İçinde iki kadın, iki çocuk vardı. Onlar da paniklemişti. Her iki tarafa da geçmiş olsun. Çarptıktan sonra da ayağı gazdaydı. Şaşırmıştı kadın. Kendisine geçmiş olsun diliyorum.”

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Sançes 27.12.2019 01:16
    Gaza basmak nedir ya . Bu tarz kaza yapanların çoğu otomatik kullanıyor. Ve bayanlar. Ehliyeti iptal edilsin derhal. Ölende olabilirdi.
  • birisi 27.12.2019 00:11
    kadın sürücümüymüş o! hayatta inanmam.
  • Dolapdereli Sinyalci 26.12.2019 21:48
    Bu tip kazalar yapanların ehliyeti iptal edilsin, fren yerine gaza basmak nedir ya, üst üste bu kadar hata yapılmaz, hadi panikledin, kaldırıma çıktın, çek ayağını gazdan, çek el frenini dur bi sakinleş, sonra devam et, lunaparkta çarpışan araba kullanıyor sanki...
  • Kadınmı 26.12.2019 20:59
    Muhtemlen cep telefonu ile konuşuyoordur öyle ise adamöldürmeğe teşebüsten farkı ne
  • yurttaş 26.12.2019 20:26
    Fren yerine gaza basan vatandaş nasıl ehliyet almış acaba merak ediyoruz.Tam bir acemi sürücü işi kaza yapmış.Ne diyelim geçmiş olsun.