Ağrı Belediyesince kentte ulaşımın rahatlaması ve halkın konforlu yolculuk yapmasının sağlanması amacıyla 20 yeni otobüs daha hizmete sunuldu.

Kentte şehir içi ulaşımda kullanılacak otobüslerin hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törende, 20 otobüs konvoy halinde getirildikleri Ağrı Devlet Hastanesi yakınındaki alanda halka tanıtıldı.
Bir otobüsün şoför koltuğuna geçen Belediye Başkanı Savcı Sayan, diğer otobüslerle oluşturulan konvoyla şehir turu attı.

Daha sonra Sayan, gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve halka hizmetkar olmak için geldiklerini söyledi.

"Millete hizmet için devrim yapacağız" sözünü tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Sayan, "Hizmetkarlık milletin içine girip onların dertleriyle dertlenmektir, hizmet etmektir. Biz de bunu şiar edindik. Göreve başladığımız günden bugüne kadar kendi ilimize sürekli yenilikler getirmeye çalışıyoruz. 100'e yakın minibüsümüzle halkımızın hizmetine girdik. Bugün de 20 yeni otobüsümüzle halkımızın hizmetine başladık. Ağrı için doğunun yıldızı olacak demiştik, gerçekten öyle olacak ve olmaya da devam edecek. Hatta biz çıtayı bugün yükseltiyoruz. 81 vilayetin parlayan yıldızı Ağrı olacak. Bu konuda iddialıyız, büyükşehirlerle yarışıyoruz." diye konuştu.

Yorumlar 0 Yorum Var