AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde açıklama yaptı. Çelik, "Türkiye'nin bir darbe gündemi yoktur fakat belli bir siyasi odağın iflah olmaz bir darbecilik gündemi vardır" ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde açıklama yaptı. 

Bugün önemli bir gün, sağlık kahramanlarımızdan hemşirelerin günü. Büyük fedakarlık gösteriyorlar kendilerine bir kez daha selamlarımızı saygılarımızı iletiyoruz. 

Koronayla mücadele edilen günlerde insanımızın sağlığı, bütün bu mücadelenin eksiksiz biçimde verilmesi için enerjimizi harcıyoruz. 

Bu hükümet seçimle ya da başka şekilde gidecek diyerek ya da doğrudan bu imalarda bulunarak antidemokratik iddialarda bulunanlara maalesef partilerinin yöneticilerinden tepki gelmedi. Bu hafta bu konudaki yalan doruk noktasına ulaşılmış durumda. 

Hükümet memleket meseleleri konuşulmasın diye darbe söylentilerini başlattı diyorlar. Memleket meselesiyle ilgili öneri getiremeyenler partimizi hükümetimizi bununla suçluyorlar. Bu tartışmayı açanlar bunlar. 

Türkiye'nin bir darbe gündemi yoktur fakat belli bir siyasi odağın iflah olmaz bir darbecilik gündemi vardır.

Biz bakanlığımızın Türkiye'nin büyük mütefekkiri büyük şairi Sezai Karakoç'u gençlere ulaştırmasından büyük gurur duyuyoruz. 

HDP-İYİ PARTİ GÖRÜŞTÜ İDDİASI

Siyasi partilerin görevi vatandaşlardan gelen talebi siyasi temsile çevirmektir. Şeffalık ve dürüstlük söz konusu olmalıdır. Millet ittifakı kimlerden oluşuyor, açık bir şekilde söyleyecekler.

Millet ittifakı kimlerden oluşuyor, vatandaş bilmeli. 

Karşımızda meşruiyeti hedef alan bir savrulma içerisinde olan yapı var. 

Yorumlar 0 Yorum Var