Afyonkarahisar'da akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen O.G., hastaneye götürülmek istendiği ambulansa taş atıp, kendisini sakinleştirmeye çalışan polis memurunun başına kürekle vurdu. Ambulanstaki sağlık görevlisi ile polis memuru, hastaneye kaldırılırken O.G. kaçtı. Kaçan O.G., yakalandı.

Olay, Sahipata Mahallesi Kocatepe Polis Merkezi yakınlarında saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen O.G. rahatsızlanınca ailesi hastaneye götürmek istedi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine adrese ambulans gönderildi. Ancak O.G., sağlık görevlileri ile ailesine direnip, ambulansa taş attı. Camı kırılan ambulanstaki sağlık personeli yaralandı. Bunun üzerine bölgeye polis desteği istendi. Yakındaki polis merkezinden gelen ekipler, O.G.'yi sakinleştirip, ambulansa bindirmeye çalıştı. O.G., eline geçirdiği kürekle de polis ekiplerine küfredip, hakaretlerde bulunarak direndi.

Konuşarak ikna edilmeye çalışılan O.G., elindeki küreği bir polis memurunun başı ile ayağına vurdu. Ardından da kaçarak uzaklaştı. Yaralı polis memuru ve sağlık çalışanı, başka bir ambulansla hastaneye götürüldü. Kaçan O.G.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

YAKALANDI

Afyonkarahisar?da hastaneye götürülmek istendiği ambulansa taş atıp, kendisini sakinleştirmeye çalışan polis memurunun başına kürekle vurduktan sonra kaçan O.G., yakalandı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Olay anı ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla görüntülendi. Görüntüde O.G.'nin eline geçirdiği kürekle polis memuruna vurması yer alıyor.

Yorumlar 72 Yorum Var
  • Bayburtlu 25.05.2020 19:10
    Ulan sık bacağına deli diye geçiniyor belki aklı başına gelir,avrupada olsa sıkar öncelik polisin kendini koruması
  • Siirtli 25.05.2020 04:23
    Bu polise bir şey olsaydı niye sıkmadı denilecekti. Olmasa ayağına sıksa niye ateş etti deniliyor. Polis bu ülkede nasıl görev yapsın?
  • Deniz SÜMBÜL 25.05.2020 03:34
    Allah polisimize yardım etsin,neler ile uğraşıyor.gerçekten işi zor
  • Aslan baba 25.05.2020 03:10
    Bacağından vuracaksın, bakalım kürek sallıyormu daha..
  • vatandaş 25.05.2020 01:05
    Bu adamın aklı başında bence, küreği kullanmayı biliyor hakaret etmeyide. Polis nefsi müdafa kapsamında silahını kullnması gerekirdi. Yediği kürek darbesi ile ölebilirdi.
Daha fazla yorum görüntüle