CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, şimdi partisi tarafından ortada bırakılmasından şikayetçi. Haber Global yayınında bilgisi olduğu halde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sonrası ekrandan alınan İnce stüdyoyu terk etmişti. Ancak İnce bu hareketine partisinden destek bulamadı. Yalnızlaştırılan Muharrem İnce, "Niye kınamıyorsunuz, ben sizin adayınız değil miydim" diyerek partisine tepki gösterdi. 

Yorumlar 14 Yorum Var
  • İsmailC* 02.06.2020 21:15
    Siz bir kere hadislerle müjdelenen istanbulun fethinin yıldönümünde yaptığınız hareket doğru değildi.Sevmeyebilirsiniz yalnız Mustafa Kemal Atürkün ilk cumhurbaşkanlığı yaptığı bir makama protesto yapmanız çeliskili bir davranış olarak görüyorum en azından o makama hurmeten saygi duymaniz gerekirdi sizde bu makama gelseydiniz size yapılsa bu davranış pekala bunuda tasvip etmezdik.
  • Mansur 02.06.2020 20:50
    Muharrem günaydın
  • medetres 02.06.2020 20:10
    CHP'li Muharrem İnce; "Bir tv kanalı bana bir ayıp etmiş, terk etmişim orayı. Partiyi yönetenler niye kınamıyorsunuz bunu, ben sizin Cumhurbaşkanı adayınız değil miydim?" demiş! Sonunda Muharrem Bey'i çıldırtacaklar; "Ben sizin prezıdent prezıdentinizim" diye sokaklara düşecek!
  • Diriliş ve Uyanış 02.06.2020 19:07
    Muharrem İnce ince bitiyorsun artık bundan sonra bırak Cumhurbaşkanı adayı olmayı milletvekili adayı dahi yapmazlar seni senin pilin bitti. Sen halen kendi partini tanıyamamışsan yapacak bir şey yok
  • Ilhan 02.06.2020 17:24
    Kilicdar oğlu çok uyanin koltuğa göz dikeni hemen bir yerden harciyor yakında imamoglundan harcayak bir şekilde. Ey muharrem gel bakayim buraya
Daha fazla yorum görüntüle