Küçükçekmece'de lüks siteye giren  cerrahi maskeli şüpheli,  otoparkta bulunan yaklaşık 350 bin lira değerindeki arazi aracını çaldı. Çaldığı araçla polisten kaçan şüpheli 10 araca çarptı, bir evin bahçe duvarını yıktı. Hırsız yaya olarak olay yerinden kaçtı. Hırsızın aracı çaldığı anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. 

Olay sabah saatlerinde Küçükçekmece'de lüks bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Villaların da bulunduğu site duvarını aşan cerrahi maskeli kişi site içerisinde dolaşmaya başladı. Bir süre site içinde bulduğu bir bisikletle dolaşan ve yaşının küçük olduğu tahmin edilen şüpheli,  bir villadan içeri girdi. Evde bulunanlara  da aldırış etmeyerek villa içinde değerli eşya aradı. Pikap tarzı arazi aracının anahtarını bulan şüpheli otoparkta bulduğu aracı çıkarmaya çalışırken 3 araca çarparak zarar verdi.

GÖREVLİ ENGEL OLMADI
Hızla çıkış kapısına doğru hareket eden  ve kameradan hırsızı fark eden güvenlik görevlisi aracı durdurmak istese de başarılı olamadı. Hızla siteden çıkan hırsız çaldığı araçla kaçmaya başladı. Güvenlik görevlisi de durumu polise ve araç sahibine haber verdi.

ORTALIĞI SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİ
İhbar üzerine polis ekipleri kaçan şüpheliyi  yakalamak için harekete geçti. Bir polis ekibi aracı görerek kovalamaya başladı.  Söğütlüçeşme Mahallesi ve Kanarya Mahalle'sinde ara sokaklarında  kaçmaya çalışan şüpheli için  polis ekipleri olası kaçış noktalarında önlem aldı. Polisten kaçmaya çalışan şüpheli ara sokaklarda çok sayıda araca çarptı, bir evin bahçe duvarını yıktı. Mahalle aralarında izini kaybettirmeyi başaran kişi, bir sokakta çaldığı aracı bırakarak yaya olarak kaçtı. Polis ekipleri  araç çevresine güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu.  İlk etapta şüphelinin  toplam 10 araca zarar verdiği tespit edildi.

HIRSIZLIK ANI  KAMERADA
Yaşanılan hırsızlık olayı sitenin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde yüzünde maske ile site içerisine giren şüpheli  bir süre sonra otoparka yöneliyor.  Buradan arazi aracını alan şüpheli  manevra yaparken araçlara çarpıyor ve kaçıyor ve kendisini  durdurmaya çalışan güvenlik görevlisinin yanından geçerek çıkış kapısından kaçıyor.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Sami Yuce 07.07.2020 08:25
    CEZALAR AZ; CAYDIRICI OLMAKTAN UZAK. İşkenceli cezalar olmalı... Bu ÇULSUZLARIN neyini alacaksınız.? Birde hapis adı altında beslenecekler. daha da organize olacaklar.
  • vatandaş 06.07.2020 18:01
    yorumu yanlışlıkla beğendim. geri almak istiyorum
  • enes 06.07.2020 08:32
    polis yakalasa ne olacak. ceza mı var. en fazla 3 ay yatar sonra kaldığı yerden devam eder. büyüyünce mafya olur. Bu kadar suç işlemenin karşılığı olmayan başka bir ülke yoktur.
  • slmn 05.07.2020 23:25
    Namuslu ,dürüst,ahlaklı insanların bu düntada yeri yok.Meydan bunlara kalmış.Kesecen elini adalet bu.
  • vatandaş 05.07.2020 19:25
    orda oturanlarda güvenlikli sitede oturuyoruz zannediyorlar. elini kolunu sallaya sallaya eve girip araba anahtarını alarak kaçabiliyor. hemde güpe gündüz.
Daha fazla yorum görüntüle