Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde 3 askerin şehit düştüğü patlamanın meydana geldiği bölge görüntülendi. Ekipler bölgede incelemelerini sürdürüyor.

Sakarya’nın Hendek ilçesindeki patlamanın yaşandığı havai fişek fabrikasındaki patlayıcı maddelerin taşındığı sırada meydana gelen patlamada 3 asker şehit düşerken, 11 kişi de yaralandı. Adapazarı ilçesi Taşkısığı mevkisindeki taş ocağında meydana gelen patlamanın yaşandığı alan görüntülendi. Patlamanın meydana geldiği kamyonun paramparça olduğu gözlemlenirken, jandarma ve AFAD ekipleri olay yerinde incelemelerini sürdürüyor.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Ordulu 10.07.2020 00:25
    Bu patlayıcıları güvenli araclarla ve az miktarda taşısaydınız olmazmıydı ???? 50şer kilo ile 100 sefer yapın. Garantili olurdu. Bir insanımızın hayatı neden bukadar ucuz ??? Olmadı zırhlı tank ile taşıyın. Iha ile taşıyın. Beceremediğiniz işleri yabancılara ihale edin. Onların vatandaşları ölsün hata yapıyorlar ise. Denilecek çpk şey var ama sonuç çok fazla değişmiyor. Acele acele,düşünmeden , amatörce iş yapılıyor. "Made in Germany " boşuna bir ünvan değil. Neden Made in Türkiye olmuyor ??? Artık profesyonel düşünmemiz gerekiyor , ucuz yolara başvurmadan !!!!
  • adsız sofi 09.07.2020 21:34
    yahuv genç bir asker ne anlar barut imhasından biri bana bunu anlatsın.