Bursa'da, sürücüsünün hatalı şerit değiştirdiği elektrikli bisiklet, karşı yönden gelen otomobil ile çarpıştı. Bisiklet sürücüsünün yaralandığı kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaza, dün sabah, İnegöl ilçesi Burhaniye Mahallesi Park Caddesi'nde meydana geldi. Sürücüsü M.A.’nın (23) hatalı şerit değiştirdiği elektrikli bisiklet, karşı yönden gelen E.E. (45) yönetimindeki otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle elektrikli bisiklet devrilirken M.A. yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan M.A., tedavi altına alındı. M.A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntlendi. Görüntüde, elektrikli bisikletin hatalı şerit değiştirmesi ile otomobil ile çarpışma anı görülüyor.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • ahmet 17.07.2020 08:06
    şu elektrikli motosikletlere ehliyet, ruhsat şart olmalı yeter artık. hiçbiri trafik kurallarını bilmiyor, uymuyor. Bisiklet desen bisiklet değil, motosiklet sayılmıyor, ama araçların arasından her türlü geçiyorlar, pek çok kaza oluyor. bir de bunları 3-4 tekerleklileri çıktı. hindistana benzemeye başladık.
  • serkan 16.07.2020 00:08
    elektrikli bisiklete plaka ve ruhsat şart, ama belli nedenden dolayı kimse bu durumu zorlamıyor, sonuç olarak yolda yürümekte kararsız olanlar bile alıyor, ne kaldırım, ne otoyol, ne çarşı dinlemeden her yerde sürüyorlar, birde gece akü bitmesin diye ışık açmıyorlar. Allah akıl fikir versin.
  • Ruhi 15.07.2020 15:57
    Şaştı bir kere. Hata yaptığının farkında ama kaçamadı. Neyse Allah büyüğünden saklasın.
  • MAY 15.07.2020 13:47
    kazayı görmezden gelen arkadaş insallah başıuna böyle bişey gelmez ..!!
  • 123 15.07.2020 12:47
    elektrikli bisikletin hatası %1000
Daha fazla yorum görüntüle