Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde maya tartışması yaşandı. AK Parti Keçiören Belediye Meclis üyesi Metin Akdemir'in 'Ankara'da un var su var ama ekmek yapacak maya yok' sözleri üzerine tartışma çıktı.  Tartışma kavgaya dönüşünce oturuma ara verildi. Aranın ardından Belediye güvenlik görevlileri AK Partili Meclis gurubu üzerine sözlü ve fiili saldırıda bulundu. Kimliği belirsiz bazı kişiler meclis üyelerini tehdit etti.

Yorumlar 39 Yorum Var
  • Bozkurt 16.07.2020 23:02
    Turgut Başkan gelecek dertler bitecek Angaraaa
  • Deli Kadir 16.07.2020 22:04
    Ak Parti'ye çamur atıp parasızlıktan dert yanarak becerisizlikleronizi ortemezsiniz unutmayın Erdoğan belediye başkanı iken iktidarda kimler vardı halkı sevmek mücadele ve gönül işidir para işi değil siz sunlarla bunlarla bir olup milliyetçi biyiklarinizi i kesmeye devam edin bu ülkenin kalkınmasını kimlerin istemediğini biz pekala biliyoruz
  • Mücahit yanıkkaya 16.07.2020 01:32
    Ak parti Türkiye'de çağ atlatmış bir oluşumdur ama Ankara'da iyi temsilcilerle yönetilmediği açık. Ak parti üyelerinin Mansur Yavaş'ın faydalı işlerine destek olarak Ankaralının dertlerini çözmeleri lazım. Köstek olarak kendileri kaybederler.
  • vatandaş 34 15.07.2020 12:38
    rant varsa kimse kimseyi tanımaz
  • yiğido 15.07.2020 09:55
    İyi Partinin Chp ile Hdp ile ilişkilerini herkesim biliyor. gelenlerin kim olduklarını kendileri daha iyi bilir. Tehdit ettiklerine göre beslenen bir gurup. chp kardeşi iyi partinin adayını başkan yaptı ya onlar için her şey limoni. İp nin chp ve hdpkk dan zerre kadar farkı olmadığını her olaylarda görüyoruz. yakında onların ünlü milletvekilleri devreye girer. unutmadan yazayım hdp nin vekilleri ile ip vekilleri yarışıyor.
Daha fazla yorum görüntüle