Mersin'in Erdemli ilçesinde bir binanın 8. katında plastik boya kovası üzerinde çalışan işçi yürekleri ağızlara getirdi.
İlçe merkezinde yapımı süren 12 katlı bir binanın 8. katında pencere takan ve son kontrollerini yapan işçi görenleri şaşkına çevirdi. Hiçbir iş güvenliğine uymayan, hayatını hiçe sayan işçi, iş kazaları tedbirsizlikten mi kaynaklanıyor sorusunu bir kez daha akıllara getirdi.
İşçi, ayaklarının altında boya kovası olduğu halde yukarıya uzanarak çalışmasını sürdürdü. Hayatını riske edip metrelerce yüksekte önlem almadan çalışan işçi neyse ki başına bir kaza gelmeden çalışmasını tamamladı.
Yürekleri ağza getiren o anlar ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi. İşçinin işini şans eseri kazasız tamamlamasıyla çevredekiler derin bir nefes aldı.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • adalet 22.07.2020 00:49
    bu cahilin patronuna 1000 tl kendisine de 2000 tl ceza yazın birdaha yapmaz
  • zafer gülten 21.07.2020 20:31
    bir söz vardır ....ölmüş eşek kurttan korkmaz diye---şimdi bi kontrol edilse,adamın dünya kredi borcu,esnafa borcu,bi sürü ailevi sorunları çıkar,yani canından bezmiş,ölümü umursamıyor,hatta kurtuluş görüyor belki-ama durumu iyi olsaydı,bir sorunu olmasaydı canı tatlı olur,böyle davranmazdı.
  • adsız sofi 21.07.2020 19:59
    made in Türkiye.kontrol yokki inşaatlerde adamda takmıyor işde.
  • vatandaş 21.07.2020 19:22
    müteahhit firmaya yükleniciye usta başına bu işçi kardeşimize hepsine ceza kesilmeli. tepeden tırnağa kim varsa.... böyle birşey olamaz.
  • bitez 21.07.2020 18:11
    kovboy filmlerindeki gibi boynuna ip geçirip elleri bağlı ata bindirilen adamın yaşama şansı bu işçinin yaptığından daha fazladır..Bu kez olmamış ama bu arkadaş yine deneyeceği çok açık.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek