Sarıyer yönünden Beşiktaş istikametine seyir halinde olan otobüsü şoförü, maske takmayınca paniğe neden oldu. Şoför kendisini uyaran kadın yolcuyu otobüsten zorla indirmek istedi.

İddialara göre, bugün saat 15.10 sularında Sarıyer yönünden Beşiktaş'a yolculuk eden İETT otobüsünün maske takmayan şoförü paniğe neden oldu. Yolculardan bir kadının "maskenizi takar mısınız" uyarısı üzerine "yürü git işine" diyerek cevap verdi. Yolcu kadın takması konusunda ısrar edince şoför aracı durdurup, kabininden çıkarak yolcunun üzerine doğru yürüyüp "bu otobüsten ineceksin" diye bağırdı. 3 kez otobüsü durduran şoför kadının inmesi için bağırdı.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • muhsin 22.07.2020 14:03
    Maskenin koruyuculugu tartışmalı bir konu zaten çok zararlı oldugunu söyleyen doktorlarda var türkiyede ve dünyada.
  • davud 22.07.2020 13:36
    yine bir maske skeci
  • PAŞA 44 22.07.2020 13:26
    Kadın şov yapıyor birde şöför tarafından bakın durmadan 8 saat araba kullanıyor o maskeyle,,, otobüse binen yolcular taksın vürüs kimseye bulaşmaz zaten şöför ile sohbette yok yakın temasda yok ,, Allah göstermesin psikolojisi bozulan şöför bi kaza yapsa bu tartışmada hesabını şöföremi soralım yoksa kadınamı ???
  • ali 22.07.2020 12:44
    bu tür magandalıklar ayılıklar devam edecek mi? şöförlük niye magandaların, hapishane kaçkınlarının, eroinmanların, esrarkeşlerin mesleği haline geldi? şöförler odaları sadece aidat alıp makbuz mu keser? niye bu tür odalar kurulur ve hiç bir fayda sağlamadan millet soydurulur anlamıyoruz???? milletin hakkını bir bayan aramaya çalışıyor diğer yolcular seyretmek yerine; çullanıp yolcuyu atmak isteyen şöförü araçtan atamıyor... polis nerede? devlet nerede...? BELEDİYE NEREDE DESEM... BELEDİYE ; 6,395 TL. LİK YEMEKLERİ TIKINMAKLA MEŞGUL...
  • ahmet 22.07.2020 09:20
    sadece sofor degil herkez zorunda . o sofore yaptirim uyguoanmali
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek