Mersin'in Tarsus ilçesinde şehiriçi yolcu taşımacılığı yapan özel halk otobüsünü durduran bir gencin, binmek yerine kapı eşiğinde ayakkabılarının iplerini bağlayıp yoluna yaya olarak devam etmesi ilginç görüntüler oluşturdu. Şoförü sinirlendiren olay, duraktaki bir vatandaşın cep telefonu ve otobüsün kameralarına farklı açılardan yansıdı. 

28 Temmuz günü akşam saatlerinde Hilmi Seçkin Caddesi üzerinde, Yeni Mahalle SSK Hastanesi güzergahında yolcu taşımacılığı yapan Tarsus İlçe Belediyesi'ne bağlı özel halk otobüsünün durağa yaklaştığını gören ismi öğrenilemeyen bir genç, ayakkabısının iplerini açtı. Ardından el kaldırarak otobüsü durduran genç, binmek yerine kapı eşiğinde ayakkabılarının iplerini bağlayarak yaya olarak yoluna devam etti. Şoför Ferdi Coşkun, sinirlenerek sürücü koltuğundan kalkıp gencin arkasından baktı. Bu anlar, durakta bekleyen diğer bir vatandaşın amatör cep telefonu kamerası ile özel halk otobüsünün kameralarına yansıdı.

SOSYAL MEDYA İÇİN VİDEO ÇEKİYORMUŞ
Bir süre sonra tekrar otobüse binen şoför Coşkun'un, seyir halindeyken gence isyan ettiği gergin halleri dikkat çekti. Şoför Coşkun, olayı merak eden bir yolcuya, gencin sosyal medyaya yüklemek üzere video çekmek için otobüsü durdurduğunu öne sürdü.  

Yorumlar 12 Yorum Var
  • İlker Karaman 11.08.2020 07:19
    Engellilere lütfen saygılı olalım .Onun suçu değil ,beynini kontrol edemiyorsa ne yapsın .
  • Egeliden 09.08.2020 18:04
    Biraz hoş görülü olun kardeşim.Gülün geçin.Şoför arkasından koşup kavgaya tutuşsaydı kavga görüntüleri mutlu mu edecekti sizi .. Asıl kızılacak olan ciddi olay,şöförün maskeyi bir kulağında sallandırması,kızacaksanız buna kızın.
  • gurbetchi 09.08.2020 16:39
    bunlar tiktok cu.. böyle sahneler cekip iyi birsey yapmis gibi tiktoka yüklüyorlar.. gecen yil tik toku bir hafta sonra sildim sistemden..
  • Turan 09.08.2020 13:27
    Bu kurguyu zaten arkadaşı ile yapıp ona video çektirmiş. Bu durum şahsen bana denk gelse, kendimi aşağılanmış sayar bunu orada gömerim.
  • mehmet 09.08.2020 11:58
    memlekette soysuz çapulcu çok.gezici zihniyeti çok görmüyorum.ama şoför olsam onu yakalardım sonrası malum.
Daha fazla yorum görüntüle