Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim geçen günlerde 67. yaşına girerken sarı-kırmızılı kulüp tecrübeli çalıştırıcıya sürpriz yaptı. Terim'in kariyerinde birlikte çalıştığı personel ve futbolcuların yanı sıra başarılı teknik direktörün arkadaşlarının da yer aldığı video, Terim'e izletildi.

Arsenal'in efsane menajerlerinden Arsene Wenger ile başlayan video, Terim'in İtalya'da birlikte çalıştığı Paolo Maldini, Gennaro Gattuso, Nuno Gomes, Rui Costa gibi isimlerle devam etti. Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi'nin ve iz bırakan Didier Drogba, Wesley Sneijder, Felipe Melo, Johan Elmander gibi isimlerin yanı sıra yolların yeni ayrıldığı Yuto Nagatomo, Mariano, Maicon gibi futbolcular da tecrübeli çalıştırıcının doğum gününü kutladı.

Kaptanlar Fernando Muslera ve Arda Turan'ın mesajlarıyla biten video kısa sürede büyük beğeni topladı. Terim'in video mesajlarında zaman zaman duygulandığı ve gözyaşlarını tutamadığı da görüldü.

Yorumlar 22 Yorum Var
  • Galatasaray 09.09.2020 20:46
    Olmasada yanımda olmasada birlikte hiç istemesekte birlikte yaşarım ben seni GS♡Fatih TERIM.
  • YALNIZ ADAM 08.09.2020 00:06
    1 fransız arsen venger 1 hollandalı wesley sneijder 1 portekizli rui costa 1 italyan paula maldini 1 uruguaylı fernando muslera 1 japon yuto nagatomo 1 romanyalı gheorghe hagi 1 brezilyalı felipe melo 1 fildişili didier drogba 1 faslı nordin amrabat 1 ingiliz colin kazım bunlarmı zoruna gitmiş keleş in hazmedmeyi öğren artık kelleş
  • YALNIZ ADAM 07.09.2020 23:53
    1 fransız 1 hollandalı 1 portekizli 1 italyan 1 uruguaylı 1 japon 1 romanyalı 1 brezilyalı 1 fildişili 1 mısırlı fatih terimin doğum gününü kutluyor bizim ülkemizdeki keleş denilen kişinin zoruna gidiyor 10 tane ülkenin dünyaca ünlü teknik trektör ve futbolcuları fatih hocayı seviyor ama keleş denilen zavallının zoruna gidiyor bir şeyi hazmedemedi galiba hazımsızlık var kelel denilen kişide
  • k¹e⁴l⁵e³ş 07.09.2020 23:18
    kendi çalmiş kendi oynamiş abartmayın
  • Alperen 07.09.2020 22:33
    Gerçekten güzel bir sürpriz olmuş. Allah uzun ömürler versin Fatih hocaya. Seveni sevmeyeni çokdur ama şu da bir gerçek ki bu adam Türkiye’de futbolun imparatoru.
Daha fazla yorum görüntüle