Villasına yapılan baskından saniyeler ile kurtulan Adnan Oktar'ın kaçış anına ait görüntüler.

Adnan Oktar ve suç örgütü üyelerine yönelik 11 Temmuz 2018'de bir operasyon düzenlenmişti. İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda aralarında Adnan Oktar'ın da bulunduğu 235 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Yapılan operasyonda Adnan oktar'ın kalesi olarak bilinen lüks villa didik didik arandı. Villaya baskın yapan polis ekipleri aramalarda birçok silah, mühimmat, döküman ve dijital materyal ele geçirdi. Ancak yapılan aramada Adnan Oktar villada bulunamadı. İncelemeler sonucu Adnan Oktar'ın örgütün üst düzey isimleriyle birlikte gizli bir geçitten kaçtığı ortaya çıktı.

Yapılan takibin ardından Adnan Oktar ve yanındakiler bir otomobil içinde yakalanarak gözaltına alındı. Operasyondan kıl payı kurtulan Adnan Oktar'ın kaçış anına ait kamera kayıtlarına böyle yansıdı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Adnan Oktar gizli geçitten iki müridini göndererek polisin olup olmadığını kontrol ettirirken görülüyor. Kaçış güzergahında polisin olmadığı bilgisini alan Oktar, gizli geçidin başında beliriyor. Müritlerin yol göstermesiyle birlikte bahçedeki gizli geçidi kullanarak izini kaybettiriyor. Oktar'ın peşinden örgütün iki numaralı ismi Didem Ürer ve "Kedicik" diye tabir edilen kadınlar panik halinde ilerliyor.

Kediciklerin ellerinde ise villadaki aramalardan kaçırdıkları çantalar olduğu görülüyor.

Yorumlar 22 Yorum Var
  • Nobut 09.09.2020 18:42
    Kaçar gibi bir durum yok.
  • Ömer 08.09.2020 23:48
    İçerde der artık inşallah maşallahlarını.
  • Leon 08.09.2020 22:50
    Bu nasıl kaçış bildiğin elini kolunu sallaya sallaya çıkıyorlar bence kuşlar haber uçurmuş olmalı bu bir yerden haber almış erkenden çıkıyor gibi bir görüntü var
  • Aslan 08.09.2020 21:04
    Siz de az değilsiniz. 2 müridin göndererek filan diyerek Adnan Oktar hoca mı da müridi olsun.
  • Coskun 08.09.2020 20:26
    Oktarin pantolonuda sanki birsey saklı...
Daha fazla yorum görüntüle