Erdine'de A.I. ve B.I. kardeşler, maske takmadıkları için haklarında tutanak tutmak isteyen polislere saldırdı. 2 polis memurunu yumrukla yaralayan kardeşler, gözaltına alındı. Olay anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

Kent merkezinde koronavirüs tedbirleri kapsamında denetim yapan polis ekipleri, Yoğurtçular Sokak'ta maske takmayan A.I. ile kardeşi B.I.'yı uyardı. Kardeşler uyarıyı dikkate almayınca, polis, haklarında tutanak tutmak için kimliklerini istedi. Ancak iki kardeş, kimlik vermeyi reddetti. Bunun üzerine polis ekipleri, A.I ile B.I.'yı gözaltına almak istedi. Bu sırada yaşanan arbedede, kardeşler yumrukla 2 polis memurunu yaraladı. İhbar üzerine olay yerine takviye polis ekipleri sevk edildi. İki kardeş güçlükle gözaltına alındı, yere yatırılıp, kelepçe takılarak emniyete götürüldü. Yaralı polisler ise hastaneye götürülerek tedaviye alındı.

Yapılan araştırmada, kardeşlerden birinin 'İnsan kaçakçılığı' suçundan poliste kaydının bulunduğu belirlendi. Bu arada olay anı, güvenlik kamerasına yansıdı. 

'MASKE TAKMAYIP POLİSE DİRENDİLER'

Olaya şahit olan Batuhan Kıran, maske takmayan 2 kişiyi polisin durdurduğunu belirterek, "Polis, maskelerini takmasını söyledi. Ben de onlara maske uzattım, biri taktı diğeri takmadı maskeyi. Ondan sonra polis de tutanak tutmak için diğer ekipleri çağırdı. Bunlar hala direndi. Polisi darp ettiler, bir de devlete hakaret ettiler. Ondan dolayı ters kelepçe yapıp aldılar arkadaşları. Ben ceza kesilmesin diye maske verdim ama biri takmamayı tercih etti elinde salladı maskeyi. Kışkırttı daha doğrusu. Sonra devlete ve polislere hakaret etti" dedi.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • arif 25.09.2020 23:31
    sıkın kafasına
  • şerafettinbozdoğan 25.09.2020 19:48
    bakın ya böyle insanlar için polise tam yetki verin yada ağır hapis cezaları verin hemde ertelenmemek ve affı olmamak üzere yoksa bu ülke genelinde dalgalanarak böyle hainlere örnek teşkil olacak
  • Türkiyem 25.09.2020 13:57
    Polis Devletimizin gücüdür. İç güvenliğin sağlayıcısıdır. Devlet polisine güvenmeli yetkisini çok güçlü şekilde artırmalıdır. Hantal ve güçsüz kalmamalı. Ama malesef Batman otogarındada gördük bu olaydada gördük. Hangi cesaretle polise saldırıyor. Polis onu çok sert ve ibretlik şekilde müdahale etmeli. DEMOKRASİ devleti koruyan polisin suçludan dayak yemesi olayı DEYİLDİR. BAK İLGİLİLER YETER ARTIK.
  • üzeyir 25.09.2020 00:37
    1, ceza 900 2, ceza 3150 3, ceza 2000 binlira olmalı ve daha da isterse katlamalı cezayı ki aklı başına gelsin
  • bozkuırt 24.09.2020 23:34
    yavaşşş yavaşş haa polisime ve temsil ettiği devletime kalkan kafalar ve eller kırılsın . işte böyle eşşşeeeekkk gibi anırırsın.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek