Bağcılar'da sokakta oyun oynayan çocukların bir kamyonetin kasasını ateşe vermeleri çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz pazar günü saat 14.00 sıralarında Yavuz Selim Mahallesi 1077 Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, 34 CYD 514 plakalı kamyonet sahibi Ayetullah Durmuş evine gitmek için aracını sokağa park etti. O sırada sokak üzerinde oyun oynayan çocuklar, park halindeki kamyonetin kasasına yanıcı bir madde atarak ateşe verdi. Alevler kısa sürede aracın tüm kasasını kapladı. İhbar üzerine olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların müdahalesiyle yanan araç söndürüldü. Olay yerine polis ekipleri gelerek yanan araçta inceleme yaptı. Çocukların ateşe vererek yaktıkları kamyonet çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. 

KAMERALARDA ÇOCUKLARIN YAKTIĞI GÖRÜLÜYOR
Sebze meyve satan kamyonet sahibi Ayetullah Durmuş, Yemek yemek için evime gittim. Yemekten sora aracıma yakın kıraathanede çay içtim. Bağrışmalar geldi. Koşup dışarı baktım. Benim aracım yanıyordu. Söndürme çabalarına girdik ama alev topuna dönmüştü. Aracım kullanılamaz hale geldikten sonra müdahale edebildik. Kimseyle husumetim yok. Kameralara baktığımızda sanki bilinçli yapılmış. Kameralarda çocukların yaktığı görünüyor. Çocukların bir iki kere aracı yakmaya çalışması, bir vatandaşın yanan aracı görüp olay yerinden uzaklaşması bende şüphe uyandırıyor. Bu araç benim bakmakla yükümlü olduğumun çocuğumun nafakası. Devletten bu konuda yardım istiyorum dedi.

ÇOCUKLARIN KAMYONETİ ATEŞE VERMELERİ KAMERADA
Sokak üzerinde oyun oynayan çocuklar, park halindeki kamyonetin kasasına yanıcı bir madde atarak ateşe verdiği anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kamyonetin yanında oyun oynayan çocuklar, araca yanıcı bir madde atıyor. Bir süre sonra aracın kasası alev alıyor. Kısa sütrede alevler tüm kamyoneti sarıyor. 

Yorumlar 6 Yorum Var
  • anonim 29.09.2020 19:25
    Güvenlık kamerası değilki bu, video hesap makinesiyle çekilmiş
  • abidin 28.09.2020 13:03
    bir de suçu çocuğa işletme modası çıktı, iyi iş , çocuk yapmış der kurtulurum hesabı
  • hıdır diker 26.09.2020 12:17
    işte bunlar ana baba terbiyesi verilmemişler bence böylelerini ana babaları ile birlikte öldürülmeliler yoksa daha sonraları kim bilir daha ne zararlar verirler.
  • hasan 24.09.2020 03:48
    sayın yorumcu mehmet bey, biz hırsız değiliz vergimizi veren esnafız, senin ya tuzun kuru yada ekmek teknen hiç yanmamış yada bela gelmemiş inşallah böyle ön yargına karşı seninde başına gelir ozaman anlarsın
  • zafer 24.09.2020 00:17
    cocuklar belli , hepsinin ,anasını babasını alın içeri..ne demek araç kundaklamak.. yarın polise molotof atar bu soysuzlar..
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek