Son dakika: Doğu Akdeniz'de Yunanistan ile yaşanan gerilimde sık sık Türkiye'nin karşısında duran ülkeler ile aynı dili konuşan ve hükümeti eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şirin Payzın'ın programında da Karadeniz'de Fatih Sondaj Gemisi ile keşfedilen doğalgaz rezevrini küçümseyerek 'Neredeyse bayram edecektik' dedi.

DOĞU AKDENİZ'DE VERİLEN VAROLUŞ MÜCADELESİNE DESTEK DEĞİL KÖSTEK

Türkiye, Doğu Akdeniz'de Libya ile birlikte imzaladığı anlaşmanın ardından adeta yedi düvele karşı varoluş mücadelesi verirken ana muhalefet partisi lideri Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin atmış olduğu tarihi adımları görmezden gelerek Türkiye'nin yalnız olduğunu iddia ederek verilen mücadeleye değinmedi. Doğu Akdeniz için en önemli virajlardan bir tanesi olan Libya meselesi konusunda da TBMM'de HDP ile ret oyu veren CHP liderinin 'Doğu Akdeniz'i kaybediyoruz' sözleri manidar karşılandı.

ŞİRİN PAYZIN'DAN SEVİYESİZ SÖZLER

Programda Kılıçdaroğlu'na sorular yönelten Şirin Payzın, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan bahsederken 'Damat' kelimesini kullanması yayındaki seviyesizliğin en net örneği oldu. 

Yorumlar 375 Yorum Var
  • Ali 26.09.2020 19:52
    İçkili kafayla adaları bedava veren zihniyet devam.ediyor..
  • Dede 26.09.2020 18:02
    çekemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • Dede 26.09.2020 18:01
    dusmanın tarafın da duruyor
  • Gürbüz 26.09.2020 17:29
    Bu millet ne zaman bayram edeceğini, bilir. Değil mi? Adama bak ya. Zorla konuşturmuyor mu, hı?
  • Vatandaş 26.09.2020 15:56
    Akşam evin yolunu bulamayanlar ulkeyi kaosa surukleyenler ne bilir ekonomik zenginliği uzuluyorlar ulke zengin olursa ağa babalari hesaba çeker bunlari.
Daha fazla yorum görüntüle