Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, 'Bırakmam Seni Pamir' kampanyası kapsamında bir araya geldi. SMA hastalığıyla mücadele eden Pamir bebek için birlik olan kulüp başkanları önemli mesajlar verdi. Beşiktaş YouTube kanalında gerçekleşen canlı yayına Ali Koç ve Ahmet Nur Çebi'nin diyaloğu damga vurdu.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • rrr 12.11.2020 08:57
    Bunlar güzel şeyler ama gelinen nokta vahim! Okuldan kaçıp tuttuğum takımın antrenmanlarına gidecek kadar fanatik idim. Şu an futboldan nefret ediyorum. Şikeleri gözümüzle gördük. Hem Ulusal hem kulüp bazında başarı namına bir şey tatmadık. Üstüne milyon dolarlık kulüp yatırımları kulüplere bağış ile yürütülüyor. Artık ne diyelim. Bari bir çocuğun şifa bulmasında vesile olsunlar İNŞAALLAH.
  • Fenerli 12.11.2020 00:15
    Adam babadan beşiktaşlı nede olsa belkide gerçekten beşiktaşlıdır..
  • hasan 11.11.2020 23:58
    rekabet sahada kalmalı. artık futbol sadece eğlence vasıtası olmalı. Ama fanatiklik hep birilerine yaradı alevlendirdiler işleri hep.
  • velhasıl 11.11.2020 23:51
    Ohhh ya Bütün takımlar ve yöneticiler taraftar dahil böyle olalım her zaman. Ezeli rekabet olsun ama hakaret olmadan şataşmadan olsun. El ele kol kola yan yana olsun. İnşallah Türk Futbolunda bunları görürüz
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek