Spor yorumcusu Hıncal Uluç, Galatasaray Teknişk Direktörü Fatih Terim'in, yönetimi hedef alarak, "Bilinsin ki artık kimsenin ne arkasındayım ne de yanındayım" sözlerini sert bir dille eleştirdi.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • murat 13.11.2020 18:07
    Fatih Terim kim ya haddinden fazla yükseltir kibirli bir insan sen Galatasaray başkanın getirdiği bir idarecisi seni o yönetime bağlı bir çalışanın sen isini zaten yapmıyorsun başarı dersen hasbel kader birsen başarı var gerisi yok başarı devamligi olan bilseydim turkiyede başarılı hic bir hoca ve takım yok hiç bir takımın taktigi yok Avrupa açıldığı sudan çıkmış balık oluyorlar
  • sems 13.11.2020 08:58
    işini yapmaktan öte şeylere çok karışması hoş değil. Bu kadar kredi dünyanın hiçbir yerinde bir hocaya verilmez hele bu sonuçlarla hiç verilmez. Ayrıca bu güne kadar ki başarılarıda baba hayrına yapılmamıştır. İmkan istimiştir verilmiştir karşılığınıda maddi manevi fazlasıyla almıştır. Ona düşen hep saygıyla anılmasını sağlamaktır.
  • Ruhi 13.11.2020 08:34
    Doğru demiş. Diyebilen de az zaten
  • IĞDIRLI MEHMET 13.11.2020 06:33
    Hıncal Uluç bey. çok bey efendi, yorumları yerinde, sedası hoş, futbol bilgisi engin abimiz. seni severiz. ama bu yaştan sonra ahiret azığı için dertlenmek daha isabetli olmaz mı.
  • Memoli 13.11.2020 02:53
    Fatih Terim bir ekoldür. Rüştünü ve kendini ispat etmiş, Türkiye ve dünyada futbola damgasını vurmuş bir futbol profesörüdür. Hakkında konuşanlar kendi seviyelerine baksı
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek