Manisa'nın Soma ilçesinde İlçe Devlet Hastanesi'nde koronavirüs tedavisi gören İç Hastalıkları uzmanı Dr. Canan Sabay, vatandaşları Covid19 hastalığına karşı uyardı.

Sosyal medya aracılığıyla paylaştığı görüntülerde zor nefes alıp verdiği görülen Dr. Canan Sabay vatandaşlara da uyarılarda bulunarak, "Kesik nefesle başladı. Hastaneye geldiğim güne göre daha iyiyim. Ben hiç maskesiz, siperliksiz çalışmadım. Kendimi çok korudum. Ama yine de olmadı. Zor durumda kalmadıkça lütfen kalabalık ortamlara girmeyelim. Teması azaltın. İhtiyaçlarınızı internetten alın. Sokağa çıkmayın. Hepinizi çok seviyorum." dedi.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • enes 17.11.2020 00:27
    TABİ öyle yapalım ev kirasını ailenin tüm giderlerini sen ödersin tüm ülkenin o zaman herkes senin dedigin gibi evde kalsın ....lafa bak yahu...
  • Hakan 17.11.2020 00:06
    En çok evde duran ben, iki kere geçirdim hastalığı,.. Iyi beslenin ve kesinlikle sera ürünleri yemeyin, hepsi bu.
  • Ne fark eder 16.11.2020 23:03
    Allah şifalar versin dua ediyorum fakat insanların büyük çoğunluğu yaşamak icin dışarıya çıkıyor emin olun.Para kazanmak ve ailesinin geçimini sağlaması icin.Disari kim çıkmamalı? tabiki, işi gücü olmayan yaşlı emekli tayfası.Oda az bir kesim.Yani büyük çoğunluk geçimini sağlamak icin dışarıda.Ve buda şu demek ; her ne olursa olsun su akacak yolunu bulacak
  • Yiğit 16.11.2020 22:57
    Allahın bize uyarısı bu virüs tabi akıl sahiplerine
  • Adem 16.11.2020 22:16
    Hakkınızı helal edin. Elimizden geldiği kadar dikkatli davranmaya çalışıyoruz. Hem sizi bunaltmamak hemde emanete sahip çıkmak için. Ancak bazı kimselerin sorumsuzluğu sizi de bizi de üzecek.
Daha fazla yorum görüntüle