Yeni tip koronavirüs salgınını önleme amacıyla trafik polisleri tarafından Esenyurt'ta yapılan uygulamada, minibüsten aşağıya inmesi istenen fazla yolcu, "Polis aracıyla mı bırakacaksınız ağabey, bir tane araba var zaten" diyerek polise tepki gösterdi.  

Koronavirüs salgınını önleme amacıyla Şehit Şakir Koç Bölge Trafik Ekipleri tarafından Esenyurt E-5 yan yol üzerinde toplu taşıma araçlarına yönelik fazla yolcu uygulaması gerçekleştirildi. Belediye otobüsleri dahil tüm araçlarda kurallara uyulup uyulmadığı denetlendi. Ekiplerin durdurduğu bir minibüste ayakta fazladan olan yolcuların inmesi istendi. Yolculardan birisi inerken polis ilginç şekilde tepki göstererek," Polis aracıyla mı bırakacaksınız ağabey, bir tane araç var" dedi. Yolcu, " Sağlık şartları var ama araçları çoğaltsınlar" dedi.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Yakup Mil 01.12.2020 16:13
    Sefer sayılarını arttırmayan belediye büyük bir suç işliyor. Belediye yöneticilerinin yargılanması gerekir vatandaşı bu hale düşüren belediyedir.
  • AH VATANIM 01.12.2020 16:04
    Neden Esenyurt halkı İBB den toplum ulaşım araçlarının artırılması istenmiyor. otobüs münibüs vs. gibi çünkü yetmiyor 1.5 milyon insan var insanlar zevk için binmiyor mecburidir işleri güçleri var tek çare araç sayısını üç katına çıkarılması lazım
  • mustafa cengiz 01.12.2020 15:16
    Bu yasağı koyanlar, işlerine makam araçları ile gidiyor. Fakirin halinden anlamazlar...
  • xray 01.12.2020 14:46
    şu vatandaş rumuzlular acayip ha. aba altından sopa gösteriyor. varsa yokda dertleri hükümet ve devlet. düne kadar dil uzattığınınz ibb yede bir kelam edinde demokrat görünün.
  • erdi 01.12.2020 14:40
    b şehir belediyesi ilçe gibi yönetiyor işine bakmıyor
Daha fazla yorum görüntüle