Haber7 yazarı Taha Dağlı, "Dünya Masası" adlı programda gündemdeki konuları değerlendirdi.

"TEMSİLCİLER MECLİSİ BAŞKANI'NIN ODASINDA ÇALINAN GİZLİ BELGE. TRUMP'IN ELİNE GEÇTİĞİ İDDİA EDİLEN DÖKÜMANLAR ABD SİYASETİNİN SEYRİNİ DEĞİŞTİREBİLİR"

 

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Pelin 12.01.2021 18:43
    Nancy Pelosinin etekleri tutuştugu için tabii ki Trumpı azil etmeye çalışıyor
  • Fethi 12.01.2021 16:51
    İran müslüman düşmanıdır. Hiç israile diklendiğini gördünüz mü. Filistin Arakan onun meselesi olmuş mudur. Ya ebuyasir yaaa. Hz Muhammed AS der ki kişi sevdiği ile beraberdir. Lan düşünsene haşrolmuşsun sünnetsiz ile berabersin ve yüzüne bakmıyor Cenabı Hakim. Allah muhafaza. İtan biz müslümanların hep dost gördüğü ama karşılık alamadığı muamma ülke. İtan da sevgi ile karşılık verse bölgede soru mu kalırdı ya yasir.
  • Ebuyasir 12.01.2021 14:24
    La sen ABD uşağımısın? İran diye diye çatlayıp gebereceksiniz.Kininizde debelenip cehennemin dibine kadar yolunuz var uşak ruhlu mahluklar.
  • Koc 12.01.2021 14:21
    Trampet arkandayız ülkece
  • bence 12.01.2021 14:16
    İran suriyede ırakta .ABD de orada . şeytan deyip durduğu ABD ve israilin dibinde elliyor mu hayır . Müslüman keserek haçlılara çalışan şii militanlar şii oldukları için değil belki ama katil oldukları için eski hizbullah genel sekreteri Tufeylinin ropörtajında "haçlılardan farkları yok ve şehit olmazlar direkt cehenneme giderler" sözlerine muhatap oluyorlar. Biz de inanıyoruz. Anca birisi diğerinin çanağına uzanınca süleymaniyi gömdüler.Yoksa dip dibe birbirlerine çimdik atıp işlerine bakıyorlar.
Daha fazla yorum görüntüle