Kocaeli’nin Derince ilçesinde sokakta yürüyen vatandaş, otomobille çarpışarak kaldırıma çıkan hafit ticari aracın altından kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Kocaeli’nin Derince ilçesi Çenedağ Mahallesi Dernek Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsa S. idaresindeki 41 HT 052 plakalı Volkswagen marka hafif ticari araç ile Arzu K. yönetimindeki 41 ACE 453 plakalı Mazda marka otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan hafif ticari araç, park halindeki bir araca çarparak kaldırıma çıktı. Bu sırada kaldırımda yürüyen bir vatandaş ise hafif ticari aracın altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından otomobilde bulunan ve hamile olduğu belirlenen Büşra Ç., kontrol amaçlı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza anı kamerada

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Saniye saniye kaydedilen görüntülerde, hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı görülüyor. Çarpışmanın etkisi ile savrulan hafif ticari araç, park halindeki araca çarparak kaldırıma çıkıyor. Kaldırımda yürüyen vatandaş ise ezilmekten saniyelerle kurtuluyor.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • dogrucu 28.01.2021 17:32
    tali yoldan ana yola cikarken durmasi gerekir, ama bizim yollarda da hic isaret yok, bazen hangisinin tali oldugu belli olmuyor. tabi emin degilsen yine durmalisin
  • dikkat 27.01.2021 15:59
    hem hamilesin yola öyle yavaşlamadan bodozlama girilmez yavaşla kontrol et geç tarlada değilsin ki dümdüz gidiyon
  • yiyido 27.01.2021 12:52
    tamamen kadın suçlu.ister kabul edin ister kabul etmeyin.Allahtan yaralı yok.
  • TÜRK 27.01.2021 11:41
    bayanlar terbiye saygı yok yollar onların sanki firen var bilgin olsun şimdi ww sahibine yazık değilmi o araba senin arabadan 4 tane alır neyse cana bişey olmadıya
  • adalet 26.01.2021 18:35
    yüzde 99 bayan %1 telefon konuşuyordur
Daha fazla yorum görüntüle