Kahramanmaraş’ta görev yaptığı bölgede bulduğu 50 bin lirayı sahibine teslim eden temizlik görevlisi, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay tarafından ödüllendirildi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kamu Külliyesi hizmet binasında yolda bulduğu parayı sahibine teslim eden temizlik görevlisi Halil İbrahim Çınar ile buluştu. Makam odasında bir müddet oturduktan sonra temizlik görevlisine teşekkür eden Okay, “Çevre temizlik görevlimize çok teşekkür ediyoruz ve bize örnek bir davranış sergiledi. Hem de kamu görevlisi olmanın sorumluluğunu yerine getirmiş oldu. Aslında Dulkadiroğlu Belediyemizde çalışan personellerin bir timsali oldu kendisi. Kamu görevlisi olarak vatandaşlara hizmetin gerekliliğini yaptığı bu davranışıyla yerine getirdi. Bizler kendisini ödüllendireceğiz” dedi.

16 yıldır temizlik görevlisi olarak çalıştığını ifade eden Çınar ise, “Çalıştığım konteynırın etrafında temizlik yaparken bir miktar para buldum ve durumu polise bildirdim. Parayı bulduğumda herhangi bir düşüncem olmadı ve haram bize yakışmaz” dedi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • 2esba3 26.01.2021 22:18
    Bize bu yakışır. Allah ömrün boyunca yar ve yardımcın olsun.
  • Ramazan 26.01.2021 22:11
    Halil abimize ve başkana teşekkür ederiz
  • salih izi 26.01.2021 18:35
    helal olsun haram helal karıştırma yan insana can kurban siaseten uzaktır haram yemez