Şile’de iki araç arasında yol verme kavgası çıktı. Kavga eden araç sürücüsü ve arkadaşları, kamyonet sürücüsünü darp etti. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Şile Otoyulu’nda akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre bir araç sürücüsü kendisine yol vermeyen kamyonet sürücüsü ile sözlü olarak tartışmaya başladı. Kısa süre sonra kamyonet sürücüsünün sağa dönüş yapacağı esnada aracını sağ şeride çekerek inen ve henüz kimliği belirlenemeyen otomobil sürücüsü ile arkadaşları, kamyonetin kapısını açarak sürücüyü darp etti. Otomobil sürücüsünün yakınlarından olan kadınlar ise kavgayı ayırdıktan sonra kamyonet sürücüsüne bağırarak tepki gösterdi. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, üç vatandaşın kamyonetin kapısını açarak sürücüyü darp ettiği ve araya kadınların girmesi sonrası olay yerinden uzaklaştıkları görülüyor.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • izmir-doğru söyler 06.03.2021 17:26
    aracın önünü kesip şöferi döven ve araca zarar veren 2 yıl ceza alır polis bile aracın önünü kesemez anos eder falan sürücü sağa yanaş der evrak ister .uyuşturucu ve büyük operasyonda aracın önünü polis keser .aracın önünü kesmek hürriyeti yoksun bırakmak-darp ve cebirle saldırı anlamı içerir ağır ceza alır.
  • ilhan gurbette 06.03.2021 17:12
    ey memleketim bu nasil bir vandalik aptallik yol verme kavgasi olurmu tam bir vahsilk hicmi insanlik onurunuz yok
  • yakuza 06.03.2021 15:00
    yaratik bunlar
  • sözün özü 06.03.2021 14:56
    trafik canavarları, şerlerinden Allah korusun.
  • ttttt 06.03.2021 14:20
    Araçtan inene basacaksın cezayı. Genelde dayı olan öküzler iner.
Daha fazla yorum görüntüle