Karaman’ın Ermenek ilçesinde kullandığı otomobili yaklaşık 30 metrelik istinat duvarından evin bahçesine düşerek hayatını kaybetmesinin görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza, dün saat 16.00 sıralarında Ermenek ilçesi Seyran Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ermenek Devlet Hastanesi'nde görevli hemşire Seycan Alan (26), mesai bitimi işten evine gitmek için 41 GP 401 plakalı otomobiline binerek yola çıktı. Genç hemşirenin kullandığı otomobil stabilize yolda seyrederken biranda zikzak çizmeye başladı. Bu anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Daha sonra kontrolden çıkan otomobil biranda 30 metre derinlikteki istinat duvarından evin bahçesine uçtu. Çevredeki vatandaşların yardımıyla araç içerisinde ağır yaralı olarak çıkarılan genç hemşire, olay yerine sevk edilen ambulansla çalıştığı hastaneye kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Hastanesine sevk edilen Seycan Alan, yolda kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden genç hemşirenin Ramazan Bayramı’ndan sonra düğününün olacağı öğrenildi.

Yorumlar 186 Yorum Var
  • mücahit 12.04.2021 17:41
    İnsan hata yapabilir bir şekilde. sen belediye olarak oraya korkuluk yapmalısın. korkuluğu kırarsa vebal senden gider. insan cocuk hayvan. araba herşey düşer orya hic değilse kaldırım olsa yine kurtarabilirdi. Allah ölene rahmet etsin. yakınlarına sabırlar versin.
  • Nurettin 12.04.2021 13:43
    O yolu havadan mı yapmışlar. Yol yukarıda o güzelim ev çukurda kalmış. Sonra o yol mıcır ve korumasız. Işinin adamı olmayan dangalakların sebibiyet verdiği bir kaza. Nerden tutsanız elinizde kalan bir durum. Allah rahmet eylesin vefat edene. Bahçede birileri olup onların üzerine de düşebilirdi...ihmal o kadar çok ki!!!
  • Sahin 12.04.2021 00:39
    Bu yoldan her kim sorumluysa (Belediye görünüyor) tazminat ödemeye mahkum edilmeli. Evet çakıl çekmiş ve bariyer yok...
  • Onur 11.04.2021 20:31
    Allah CC ailesine sabırlar versin. Ateş düştüğü yeri yakar sorumlular en ağır cezayla yargılanmalı .
  • Nur 11.04.2021 15:10
    Tüh Allah sizi ne etsin emi o yolda nasıl bariyer olmaz arkadaş resmen uçuruma düşmek icin tuzak kurmuslar sanki.Birileri de çıkıp yok bayan soformus de bilmem ne zirvaligi yapiyor.orda micirda herkes kayabilir.el insaf.Allah rahmet eylesin ihmalkarligin kurbanı olmus.Allah ailesine dayanma gücü versin.
Daha fazla yorum görüntüle