Kişisel kanalında açıklamalarda bulunan sunucu Can Ataklı, darbe itirafında bulundu.

Ataklı, ''Evet amiraller darbe yapmazlar ama bir darbenin ilk işaret fişeği olabilir, öncelik hazırlığı olabilirler. Bir darbenin eşiğinden dönüldüğü konusunda bazı bilgiler var.'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 121 Yorum Var
  • Adnan Kara 26.12.2023 16:05
    Darbeden beslenen zavallılar...
  • aynen 15.04.2021 00:30
    Yaziklar olsun bu millete yapılacak en kötü zulüm darbe dir ne kadar meraklı darbeci var bu ülkede bikmadilar ne kadar cani canavar kandan beslenen vanpirler var ulkemizde resmen huzur dusmani bunlar artık yeter biz millet olarak bıktık darbeyle ülkenin canını yakcaksın sonrada kalkıp biz demokrasi getirdik diyeceksin bu vicdan yoksunu kim varsa hesap sorulsun darbelere artık son verilsin
  • Kaya 14.04.2021 19:42
    Alışmışınız öteden beri çat kapı darbe yapmaya,canları sıkıldı heykel felanda yapmaz oldular iş yok güç yok tabi icraat yok,” toplanın ağalar vakit geçmiyor yaw darbe marbe yokmu “ diye aranırken duvara tosladılar !! Avcunuzu yalarsınız artık Türkiye o eski Türkiye deyil ..
  • Şaşkın 14.04.2021 18:39
    Bu da ifade vermeli....! Kim dönmüş darbenin eşiğinden...? ....bu bilgiye nereden ulaştı.....istihbaratımızin bilgisi varmı..? Neler oluyor...? Demek kayıkçı paşalar boş yere heveslenmemişler...? Milleti tedirgin edici açıklamalar...! Devam edeceğiz....görelim bakalım...!
  • Muşlu 14.04.2021 16:31
    xan demokrattir ayni ağası kemal gibi darbe olursa milletin durdurduğu tankı çalıştırmak için elinden geleni yapar.
Daha fazla yorum görüntüle