Esenyurt'ta kapalı olması gereken saatte açık olan kahvehanede okey oynayanlara düzenlenen baskında ilginç anlar yaşandı. 10 kişiye para cezasının kesildiği baskında, 2 kişi saklandıkları tuvalette yakalandı. Tuvaletten yakalanan bir kişinin, tuvalet kağıdını maske olarak yüzüne takması dikkat çekti. 

Koronavirüs ile mücadelede tedbirler sıkılaştırılarak devam ederken, polis ekipleri de denetimlerini sürdürüyor. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bir kahvehanenin kısıtlama saatinde açık olduğunu öğrenen Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Kıraathaneye baskın düzenleyen polisler, içeride 10 kişi olduğunu ve oyun oynadığını tespit etti. 

Polisin geldiğini fark eden 2 kişi, ışıklarını kapattıkları tuvalete saklandı. Polis ekipleri içeride arama yaptı. Tuvaletin kapısının kilitli olduğunu fark eden ekipler, içerdekilere kapıyı açmalarını söyledi. Tuvaletin içinde karanlıkta saklanan 2 kişi, kapıyı açarak dışarı çıktı. Tuvaletten çıkan bir kişinin, tuvalet kağıdını maske olarak yüzüne takması dikkat çekti. Durumu fark eden polis ekipleri, yüzüne tuvalet kâğıdı takan kişiye maske getirdi. Polis ekipleri yaptıkları baskında herkesi maske takmaları konusunda uyardı. Koronavirüs tedbirlerini ihlal eden kahvehane sahibi ile 9 kişiye para cezası kesildi.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Gül izmir 19.04.2021 17:25
    Kesin esleri sikayet etmisdir ben olsam bende sikayet ederim...
  • Borazan 19.04.2021 15:35
    İnşallah kullanılmamış olanlardandır
  • Gül izmir 19.04.2021 15:22
    Bunlarin keyfininin cezasini biz cekmek zorunda degiliz..para cezasi yeterli degil olsada altindan kalakamiyacagi ceza olmali
  • Gül izmir 19.04.2021 15:19
    Rezilliklerine rezillik katmislar...kimliklerini verselerde ATIN BUNLARI ICERI....bunlarin cezasini bizler cekiyoruz ne kadar kurallara uysak yeterli degil bu tuvalet kagitlsari ile dolasanlar varken..mesafe birakin diyor memur bey olan olmus suc islemisler atin tek kisilik nezarete tepe tepe otursunlar...
  • Osman 19.04.2021 14:03
    Kılıçdaroğlu nun bu ülkeye en büyük vizyonu herelde yeni deste açın ki kumarcılar çok para kazanıp istihdamı artırsınlar.Ciklet fabrikası açmalıyız diyen Kılıçdaroğlu vizyonunu perçilenmişti.
Daha fazla yorum görüntüle