Almanya'nın Erfurt kentindeki ırkçı bir adam, yolcu tramvayında 17 yaşındaki Suriyeli mülteciye tekmelerle saldırdı. Irkçı saldırı ise saniye saniye kaydedildi. 

Almanya'da yolcu tramvayında yaşanan ırkçı saldırı infiale yol açtı. Ülkenin Erfurt kentinde tramvayda seyahat eden 17 yaşındaki genç, 40 yaşında ve eski hükümlü bir Alman vatandaşı tarafından saldırıya uğradı. Görgü tanıkları tarafından an be an kayda alınan olayda, söz konusu adamın, Suriyeli gence önce hakaret ettiği, daha sonra tükürdüğü görülüyor. Hızını alamayan ırkçı adam daha sonra 5 kez Suriyeli gencin yüzüne tekmeyle saldırdığı anlar da görüntülere yansıdı.

POLİS HER YERDE SALDIRGANI ARIYOR

Alman medyası olayı "Tramvayda Suriyelilere acımasız saldırı" başlıklarıyla duyurdu.Polisin olayla ilgili  soruşturma başlattığını ifade ederken, tramvayın güvenlik kamerasının kayıtlarının incelendiği, her yerde saldırganın arandığı ifade edildi.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • MİLLİ DAVA 27.04.2021 13:17
    bakmayın gündeme gelmezdi yahudiler uyarmıştır bunları böyle devam ederse yeni holokost lar gelebilir endişesi ile yoksa müslüman umurlarında değil bunların
  • Misafir 27.04.2021 08:28
    Ne olacaktı ya , barbar batı çiçekle mi karşılayacaktı? Biz bizi yersek bizi bize yediren gelir tekmeyi vurur. Batının bu yamyamlığını neden okullarda öğretmiyoruz? Çünkü eğitim sistemimizi de onlar kontrol ediyor zihinlerimizi ettikleri gibi.
  • Hayri 26.04.2021 22:47
    Yabancılar kendini savunma dersleri alsın. Yada boş ve tek gezmesin hadlerini bildirsinler. Kaçmakla olmaz.
  • Gurbet 26.04.2021 22:33
    Keske orda olsaydim nasilda dalardim ite!
  • ilginç bilgiler. 26.04.2021 22:15
    Almanlar ,2.ci Dünya savaşından sonra Amerikanın sömürgesi durumundadır ,Amerikan yasaları ile yönetiliyor eğer Amerikan baskısı olmasın orada ne kadar yabancı varsa hepsine zulüm ve işgence yaparlar ,O baskı ve ceza alma durumu karşısında kendilerini frenliyorlar buna rağmen bu saldırıları yapıyorlar.
Daha fazla yorum görüntüle