İsrail devletinin orantısız saldırısı sonucu Nablus, Cenin ve Batı Şeria’nın tüm şehirlerindeki Filistinliler, sabaha doğru Gazze ve Kudüs için ayaktaytı. Filistinliler işgalci askerlerin kontrol noktalarına doğru akın ettiler. Öte yandan ABD'nin İsrail'e destek vermesi ve Filistinliler'in çaresizliğine ses çıkarmayan Amerika yönetimini prostesto eden vatandaşlar ellerinde Filistin bayraklarıyla yürüyüşe geçti. Şikago'da gerçekleşen yürüyüşe çok büyük katılım gerçekleşti.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • İsmail* 15.05.2021 09:41
    Dürust ve tarafsız basınımız yaşanan katliamı dünyaya duyurmak için üzerlerine çok büyük görev düşmektedir.Bu zulm ve gözyaşı yürek dayanmaz insan olan kalbi olan tepkisiz kalmamalı birgün sizin başınıza gelmesi kaçınılmazdır.İnsanlıktan nasip almayan bu caniler Iblisin uşaklarıdır. Gerçekten biz Âdemoğullarını şerefli kıldık, onlara karada ve denizde kendilerini taşıyacak vasıtalar lutfettik, onları temiz ve hoş nimetlerle rızıklandırdık ve onları yarattığımız varlıkların bir çoğundan üstün kıldık. Meleklere: “Âdem’e secde edin!” dediğimizde İblîs dışındaki­ler derhal secdeye kapandı. İblîs ise direnerek bundan kaçındı, kibir­lendi ve kâfirlerden oldu.
  • Hacivat 14.05.2021 15:34
    abd konsoloslugunu bosuna kudüse tasimadi plan isliyor
  • İhsan 14.05.2021 14:06
    Hallah israili helak etsin
  • İbrahim 14.05.2021 13:59
    Burdan dua ve temennilerle bu iş olmaz. Biz de taşın altına elimizi koymalıyız. Madem gidip savaşamıyoruz, en azından filistinli kardeşlerimize bolca para gönderip, yıkılan evlerini yapsınlar, silahlarını alsınlar. İsrail nasıl nasıl amerikanın desteği ile zengin oluyorsa, bizde filistini en azından onun kadar zengin ve güçlü bir ülke yapmalıyız. Onlar aslında elinden gelenleri fazlası ile yapıyorlar. Hem cesaretleri var, hemde okur yazarlıkları çok yüksek. Ama paraları yok. 1.5 milyar insan 10 lira gönderse, bakalım israil karşısında durabiliyor mu? Artık savaşlarda parayla oluyor. Bunu unutmayalım. Bir roket kim bilir kaç lira???
  • Abdulmecit AKYÜZ 14.05.2021 13:23
    maşallah sizlerle beraber olsun ve sizi korusun inşallah.
Daha fazla yorum görüntüle