Filistinli genç Muhammad el-Mansi, Gazze'deki bir hastanede İsrail'in saldırıları sonucu hayatını kaybedenlerin fotoğrafını çektiği sırada 2 kardeşinin de aralarında olduğunu görünce büyük acı yaşadı.

İşgalci İsrail sivil ayrımı yapmaksızın abluka altındaki Gazze Şeridi'ne bomba yağdırmaya devam ediyor. Filistinli genç Muhammed el-Mansi, İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden sivilleri ve İsrail'in işlediği suçları belgelemek için Gazze'deki Endonezya Hastanesi'ne geldi. El-Mansi, yaşamını yitirenlerin fotoğraflarını çekerken cansız bedenlerden 2'sinin "Ahmed" ve "Yusuf" adındaki 2 kardeşine ait olduğunu gördü. Evlerinin Beyt Lahya'da olduğunu belirten Muhammad el-Mansi, yaşadığı zor anları kayıt altına alarak sosyal medya hesabında paylaştı.
2 kardeşi ve tüm Filistin halkı için dua isteyen el-Mansi, "Hastanedeyim. Yaralıları ve şehitleri görüntülüyorum. Bir baktım ki 2 kardeşimi getiriyorlar. İkisi de şehit olmuş. Yahudilerin insanlara yaptığı katliamları çektiğim sırada aileme yapılan katliamı çekmeye başladım. 2 kardeşim şehit olmuş, Ahmet ve Yusuf" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • cem 16.05.2021 00:45
    Ay kadar güneş kadar sabır taşın olsa vallahi dayanamaz çatlardı bu acılar karşısnda .Hiçbirşey diyemiyorum gerçekten.Duadan başka hiçbir silahımız yok şuanda. İnşallah birgün yapılması gerekeni yaparız.Ve inşallah ogünde yakın olsun. Şu kardeşlerimizin göz yaşı dinsin. Yani kaçgündür perişan olduk.Allahım yardım etsin bitirelim şu işi artık sıktılar yani.
  • Mehmet Seyirci 16.05.2021 00:42
    Allah'ın laneti zalimlerin üzerine olsun demekten başkası elden gelmiyor; seyrediyoruz...
  • Sami 15.05.2021 22:44
    Yarabbi sen bu azmış topluluğun belasısnı tez zamanda ver. Onları firavunun akıbetiyle aynı helaka sürükle. Onları kahrı perişan eyle. Bu Ramazan bayramını bunların yüzünden hüzünle geçirdik onla ı daha da beter eyle. Allahümme AMİNNNNNN. BU KARDEŞİMİZİN kardeşlerini cennetinde HZ. Muhammed efendimize komşu eyle.
  • aysel 15.05.2021 20:43
    Allahım çok acı verici şu gencin yaşadıkları kendim yaşamış gibi hissedip ağladım. Rabbim bir an önce bu gözyaşı ve kanı durdurmak için İslam alemine ve bizlere bilinç ver, istek ver, güç ver, cesaret ver, dayanışma birlik olma ruhu ver, yeniden toparlanmayı ve zaferi nasip et. Amin. Yoksa bu ateş hepimizi yakacak.
  • Yakup 15.05.2021 17:54
    Ah ah .Bu göz yaşları böyle giderse bizi de boğacak.
Daha fazla yorum görüntüle