Avcılar’da bir kişi çay içtikten sonra yolda yürüdüğü adamı bacağından art arda bıçakladı. Yaşanan anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, dün öğlen saatlerinde Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre S.B. isimli adam daha önceden tartıştığı şahısla iş yerinin karşısındaki çay ocağında çay içti. Çay içtikten sonra adamla birlikte masadan kalkan S.B. art arda 3 kez bacağından bıçaklandı. Şahıs olay yerinden kaçarken çevredekilerin S.B.’nin yardımına koştu. Olay yerine gelen ambulans ile S.B. hastaneye kaldırılırken hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis olayla ilgili incelemelere başladı.

Yaşanan anlar güvenlik kamerasında

Yaşanan olay anları ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde S.B. ile yanındaki şahısın çay içtikten sonra masadan kalkmaları. Sokağın ortasına kadar yürüdükten sonra şahsın S.B.yi bıçaklamaları yer aldı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • zafer gülten 17.06.2021 00:03
    yalnız olayın aslını bilmeden yorum yapmamak lazım,bakın önce adamla çay içip birşey konuşuyor ve artık ne konuştularsa o hırsla bıçaklıyor....neler görüyoruz,belki bıçakladığı adam ona uygunsuz pis bir teklifte bulundu,olamaz mı yani,okuyoruz böyle haberler.
  • Türk 16.06.2021 13:52
    yazık olmuş
  • Sultan Alparslan 16.06.2021 13:34
    idam gelmeden bu teröristler akıllanmaz.
  • Ömer 16.06.2021 13:26
    Şimdi bu hayvan serbest olur, adalet nerde?