Arnavutköy’de bir börekçi dükkanına girip çay isteyen hırsız, tezgahın üzerinde bulunan sadaka kutusunu çalarak kayıplara karıştı. Bu kadarı da pes dedirten hırsızlık, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, geçtiğimiz günlerde Arnavutköy İslambey Mahallesi Bosna Caddesi üzerinde bulunan bir börekçi dükkanında yaşandı. İddiaya göre, dükkana gelen ve dükkandan çalışan kadından bir bardak çay isteyen kişi, kadının çayı doldurduğunu anı fırsat bilip tezgahın üzerinde bulunan para dolu sadaka kutusunu beraberinde getirdiği poşetin içine koydu. Daha sonrasında çayı alıp dışarıya çıkan hırsız, elindeki çayı yere atarak hızla koşmaya başladı. Pes dedirten hırsızlık anları ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • vatandas 28.06.2021 17:01
    tamamda ben burda yorumda bulunamam ....cünkü orada fazla paranin bulundgnu pek zannetmiyorum ..ama demekki belkide cok derde düsmüski calmis ..... kendisinden ögrenmek isterdim ...bazilari burda hemen asin gebertin bilmem ne yapin diye hemen infaza geciyorlar yuuuhhh yaniiii...Abartmayin bence o kadar
  • izmir-doğru söyler 27.06.2021 17:37
    sadaka kutuları önceden fakir kişilere verilen kutulardı şimdi hırsızı soteye düşürme kutusu oldu bu kaçıncı aslında her dükkana ve mekana konsa günde 1000 tane hırsız yakalanır.içinede sahte paralardan 1 demet atsan tam hırsız yakalama kapanı olur.
  • Osman 27.06.2021 00:25
    bunlara acinmaz. islam ne diyor ona bakilir. sehirde is bulamiyorsan git koylerde cobanlik yap
  • aha 25.06.2021 23:57
    sadaka yer değişmiş ihtiyacı olan alır
  • temel 25.06.2021 23:15
    bu tip suclarda agir ceza olacak ilk de hata dersin de durmadan yapana niye ceza verilemz onu anlamiyorum yada komik ceza verilir
Daha fazla yorum görüntüle