Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kıbrıs Barış Harekâtı ile “KKTC Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 47'nci Yıl Dönümü” etkinlikleri kapsamında, F-16’larımızın yanı sıra Türk Yıldızları tarafından gerçekleştirilen KKTC'de gösteri/selamlama uçuşunun görüntülerini paylaştı.

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kıbrıs Barış Harekâtı ile 'KKTC Barış ve Özgürlük Bayramı'nın 47'nci Yıl Dönümü' etkinlikleri kapsamında, F-16’larımızın yanı sıra Türk Yıldızları tarafından KKTC'de gösteri/selamlama uçuşu gerçekleştirildi" denildi.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • KK&TC 21.07.2021 14:55
    Kıbrısa özel pul çıkarılmalı. Başkanımız sayın Erdoğanın ve sayın Tatarında olduğu. Dahası ülkemizde parada basılmalı 2023 te mutlaka başkanımız Erdoğanın resmi olan para ve 2024 te kıbrıs 50.yıl için kıbrısta para ve pullar basılmalı. Ülkeyi çağ atlatan lider. Saygılarımla.
  • misafir 21.07.2021 13:04
    Kıbrıs çıkarmasını Reis yaptı :) Evlerde buzdolabı yoktu. O tüp kuyrukları, işte o ABD ye rağmen çıkarma yapılmasından kaynaklı ambargolardan dolayıydı. Hem adamı kötüleyip, hem icraatının üstüne çökmek. Helal olsun. Yalnız Kıbrıs hükümeti biraz bozuk al üst baş yaparsın tarzı müjdelerinizi biraz aşağılayıcı bulmuşlar.