Talihsiz adamın başına gelmeyen kalmadı, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde muayene için gittiği sağlık ocağında ölü kaydının bulunduğunu öğrenen Kerem Erboy, ne hastaneden randevu ne de eczaneden ilaç alabiliyor. "Şimdi yaşıyor muyum yaşamıyor muyum?" diyerek isyan eden talihsiz adam, "Helvamı bile yedim. Hem gülüyorum, hem üzülüyorum" dedi.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yaşayan 57 yaşındaki Kerem Erboy, 2020 yılında kalp krizi geçirdi ve tedavi olduktan sonra yaklaşık 1 yıl boyunca herhangi bir hastaneye başvurmadı. Geçtiğimiz günlerde ağzında oluşan rahatsızlık sebebiyle sağlık ocağına giden Erboy, görevli hekim ilaç yazacağı sırada beklenmedik bir olayla karşılaştı. Hekim sisteme girince ölü kaydının bulunduğunu öğrenen Erboy, hayatının şokunu yaşadı. Yine de hekime ilaç yazdıran Kerem Erboy, daha sonra yazdırdığı ilaçları almak için eczaneye gitti. Eczane sisteminde de ölü gözüken Erboy’a bu sebepten dolayı ilaç verilmedi. Gerekli yerlere başvuran ancak bir neticeye varamayan Erboy, arkadaşlarının da maskotu oldu. Arkadaşları tarafından kendisine yapılan helvayı yiyen Erboy, "Şimdi yaşıyor muyum yaşamıyor muyum?" diyerek isyan etti.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Delimineydi 25.07.2021 20:01
    Adam 3 kağiççiya benziyor
  • Ramazan37 25.07.2021 18:47
    Olur böyle şeyler..... Kastamonu e.a.hastesine ayağım burkulduğu için acile gece giriş yaptım ertesi gün polikliniğe gittiğimde covid den gece yatışımı yapmışlar yanlışlıkla. Çatlak ayakla yanlışı düzelttiriyorum diye iki saat uğraşmıştım....
  • maremer 25.07.2021 18:32
    https://www.haber7.com/dunya/haber/3119216-bir-gun-bankaya-gitti-ve-hayati-degisti-uzgunum-ama-siz-yoksunuz Hindistan'da da Lal Bihari isimli bir çiftçi 1975-1994 yılları arasında hayatta olduğunu kanıtlamak için neredeyse 20 yıl boyunca mahkemelerde savaştı. Çektiği çileye dikkat çekmek için kendisine bir cenaze töreni bile düzenleyen Bihari, bir de kendi gibi yanlışlıkla öldü ilan edilen kişileri temsil etmek üzere Uttar Pradeş Ölü İnsanlar Derneği'ni kurdu. 2003 yılında Ig Nobel ödülüne layık görülen Bihari'nin hikayesini anlatan Bollywood filmi Kaagaz da bu yıl Ocak ayında vizyona girdi.
  • rasim 25.07.2021 18:18
    türkiyede hicmi görevini yapan bir memur yok bu nasil bir is bunun altinda hangi memurun i.zasi varsa cezasini cekmesi gerekmiyormu bunlari denetleyen görevli mal mi acaba
  • Ahmet 25.07.2021 18:06
    1. Ölü girişini kim ne zaman hangi tarihte hangi memur tarafından yapılmış. Kim onaylamış bilinmeli 2. Bu işlemleri yapanlara, isimleri raporları karıştıranlara ceza verilmeli. 3. Evlenirken bile iki şahit gerekiyor. İnsanlar öldüğünde de doktor raporu ve akrabasından iki şahitle onay istenmeli ve onaylanmalı..
Daha fazla yorum görüntüle