HDP'li Meral Danış Beştaş'tan akıllara zarar bir açıklama geldi. Doğu illerinde aşılama oranlarının düşük olmasını AK Parti'ye bağladı.

HDP Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş, beraberindeki heyetle birlikte HDP Adana İl Başkanlığı'nda partililerle bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan Beştaş, koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan aşılamaya değindi.
 

Diyarbakır, Mardin, Siirt, Bitlis gibi illerde yapılan aşılamanın, vatandaşların AK Parti'ye güvenmedikleri için düşük olduğunu belirten Beştaş, şunları söyledi:

"AK PARTİ'YE GÜVENMEDİKLERİ İÇİN AŞI OLMUYORLAR"

"Kürdistan'da millet aşı olmuyor ya. Size şaka gibi geliyor dimi? Çünkü devletine güvenmiyor. Kürt illerine gidiyoruz, işte Diyarbakır, Mardin, Bitlis, Siirt gibi illerde soruyorum 'Niye aşı olmuyorsunuz' diyorum. Diyorlar ki 'Biz AK Parti'ye güvenmiyoruz ki' ya da MHP'ye.

'DEVLET ÇİP TAKACAK' DİYORLAR'

Bölgede yaşananları korkunç olarak niteleyen Beştaş, "İyi bir şeyi bile kabul etmiyor vatandaşlar. 'Çip takacaklar, kısırlaştıracaklar' diyor. O güven olgusu, devlete, iktidara güven duygusu kaybolmuş." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 70 Yorum Var
  • MUHTAR 28.07.2021 15:32
    iğnenin içinde cip nasıl olur bu bir saçmalık sonra cipten niye korkuyorsun suçu olmayanın kaçakçılık uyuşturucu işleri yapmayan ve teröre destek vermeyen kişilere Devlet ne yapabilir .Bugüne kadar suçsuza Devletimiz ne yapmış Devlet bizim devletimizdir .Vatandaşına şimdiye kadar yanlış iş yaptırmaz Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Cumurbaşkanına güveNim tamdır.Aşı ise aşı 10 doz derlerse yaptırırım.bU DEVLET İÇİN CANIMI BİLE FEDA EDERİM
  • Umk44 28.07.2021 15:22
    Ulan bu ülkenin başına bela oldunuz beğenmiyorsanız defolun gidin barzanının yanına işte istediğiniz herşey orda varrr defolun kaşınmayın hain sürüleri
  • Muhaberat 28.07.2021 15:19
    O iller TÜRKİYEMİZİN İLLERİDİR. AkPartiye güvenmiyor dedikleri bölge pkknın tehditlerine ve cinayet karşı yine de yıllardır AkPartiye oy veriyor. hdpkk ise seçim barajını chp ile barajı geçemeyek aşırı sol partilerin desteğiyle ve yine oy çalarak aşıyorlar. Bu zeka yoksunlarına göre Fransa, Amerika, İngiltere vd. ülkelerde ki aşı karşıtı milyonlarca insanda mı AkPartiye güvensizlikten aşıya karşı. Aşıyı üreten kişilerin aşı olmadığı, aşıların sonuçlarının bilinmediği ve aşı olanların da covid-19'a yakalandığı bir muğlak durumda kimin neden aşı olmadığını herkes biliyor. Bu pkklı tipitipler halkın kime inanmadığını görmek istiyorlarsa aynada ki yüzlerine baksınlar eğer hala bir YÜZLERİ varsa!
  • yaşar 28.07.2021 15:07
    sizin bahsettiginiz kesim hasta oldukları zaman tc nin hastanelerine gitmeyecek o zaman.
  • TÜRKİYE 28.07.2021 15:05
    2023 YILINDAKİ SEÇİMLERE KADAR NELEr, DUYUP, NELER İŞİTECEKSİNİZ ENİNDE, SONUNDA HER YALANI ERDOĞAN' a DAYANDIRIYORLAR, KRİP TO KEMAL, HAİN MERAL BU ALGIDA BAŞI ÇEKİYORLAR, YALANI ERDOĞAN ' A DAYANDIRIYORLAR DERKEN, YANİ HEDEF BİZİZ, ERDOĞAN SEMBOL, HA REİSE KUYU KAZMIŞLAR, HA BİZE KUYU KAZMIŞLAR.
Daha fazla yorum görüntüle