Mersin'de meydana gelen motosiklet kazası, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Kazanın birinin ardından kavga çıkarken, bölgedeki vatandaşların araya girmesiyle olay büyümeden sona erdi.

Edinilen bilgiye göre, Mersin'in merkez ilçelerinde meydana gelen motosiklet kazası güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. İlk kazada, yolda seyir halinde olan motosikletliye, sağ taraftan gelen otomobil yandan vurarak, düşmesine sebep oluyor. Kazanın ardından sinirlenen motosiklet sürücüsü ile otomobil sürücüsü kavga ederken, bölgedeki vatandaşların araya girmesiyle olay büyümeden sona erdi.

 

Yorumlar 14 Yorum Var
  • birvatandaş 28.07.2021 15:11
    beyaz araç önünden geçen siyah renkli araçtan dolayı çaprazda kaldığı için ve diğer araç perdeleme yaptığı için motorluyu farketmiyor. burada dikkatsizlik var ama motorlu daha dikkatli davranabilirdi. sonuçta büyük araç küçük aracı farketmeyebilir. motorlu araç beyaz aracın dönüşünü görmüş olmalıydı. çünkü büyük aracın yolu keserek yaptığı dönüş trafik güvenliği açısından hemen bitirilmesi gereken bir manevradır. motorlu bekleyebilirdi, beklemeliydi.
  • halil 28.07.2021 14:41
    LAn hey Ahlaksız.Hem Adama rkadan vuruyon Gidip özür dilemen gereken yerde Adamla Sataşıyon Gevşek .Sen birgün Bir Babayiğide Denk Gelde o Zaman görsüsün ....... . ........ Anla
  • Serdar 28.07.2021 14:28
    Taksiyi süren arsiza essek sudan gelesiye kadar dayak atacaksin cünkü bunlarin anladigi tek dil.
  • vtd3434 28.07.2021 14:01
    arsız utanmaz görmek isteyen araç sürücüsüne baksın
  • Cengiz Calici 28.07.2021 13:51
    Öküz gibi hem adamin yolunu kes bir özür dileme hasari telefi edeyim deme birde kavgaya tutus bir ton sopalik Soytari
Daha fazla yorum görüntüle