Bahçelievler’de yabancı uyruklu iki grup bilinmeyen bir nedenle sokak ortasında yumruk yumruğa kavga etti.Olay, dün 18.00 saatlerinde Yenibosna Çobançeşme Mahallesi’nde meydana geldi. Çalıştıkları konfeksiyon atölyesinden çıktıktan sonra bilinmeyen bir nedenle çıkan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve yumruklar havada uçuştu. Olay yerine çevredeki vatandaşların ihbarıyla polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, meydan kavgası anları ise kameralara böyle yansıdı.

 

 

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Ali 02.08.2021 21:20
    Artık kusasım geliyor. Ulkemi batakliga çevirdiler.
  • Koylü 01.08.2021 16:59
    Bahadır ensar, muhacir hakkındaki düşüncelerine katılmam ama ensar olamıyorsak veya olma imkanımız yoksa yada olmak bize ağır geliyorsa bari HABEŞİN ADİL VE GÜVENİLİR NECAŞİ'si gibi misafirperver olalım. Elde yok avuçta yok köylü, kasabalı suriye vatandaşı, rus geliyo varil bombası atıyo, esed askeri geliyo top mermisi yağdırıyo hadi gel sen savaş. Devlet vatandaşını bombalıyo Halep, İdlip ve diğer illeri ortada, chp, ip, hdp karşı yav biz bari sahip çıkalım şu insanlara. Bunlar gelmeden önce bizim yankesicilerin, zorbaların haberi yapılıyordu şimdi medyanın ekmeği arttı fark bu.
  • Bahadır 01.08.2021 16:04
    Koylü ben evrimin sahabeyle dalga geçtiğini sanmıyorum.Ensarmı kaldı muhacir olsun, muhacirmi kaldı ensar olsun.Sahabeden örnek veriyorsun ya, doğru savaş çıkınca sahabe kaçtı bıraktı herşeyi dimi?Sakın hicreti örnek verme o çok farklı bir olaydı islamın ayakta kalması ve güçlenmesi için gerekli görülen bir olaydı.Velhasılı kelam kardeşim kadına çocuğa yaşlıya diyeceğim yok ama vatan toprağını kafire terk edip gelen gencede tahammülüm yok.Orayı terk eder gelir burada kavga eder cesurlar ya çok!!!Eli silah tutabilecek olup kaçana sakın muhacir masalı anlatma bana.
  • Koylü 01.08.2021 15:38
    atası maymun olan tabi ki anlamaz. Küçük bir olayı fırsat bilir saldırır müslümana. O dalga geçtiğin sahabinin devrindeki saadeti arıyo dünya ama maymun soylular her defasında fitne değirmenini devreye sokuyo. Gaflet içinde olan cahil de ona uyuyo. Sen ensarlığın hakkını yerine getir de bak muhacir nasıl kendini gösteriyo.
  • vatandaş 01.08.2021 14:42
    evrim haklı, normalde türkiyede hiç kavga olmazdı (!)
Daha fazla yorum görüntüle