Esenyurt'ta, trafikte tartıştığı kadın sürücüyü darp ettiği iddia edilen motosiklet sürücüsü tutuklandı. Piri Reis Mahallesi'nde, 18 Ekim'de, D-100 yan yolda otomobiliyle seyreden Sühendan K, motosiklet sürücüsü Mehmet Salim B. ile trafikte tartıştıktan sonra bir akaryakıt istasyonuna girdi. Aracı takip eden motosiklet sürücüsü, arabadan indiği sırada kadın sürücüye saldırdı.

Akaryakıt istasyonundakiler olaya müdahale ederken, polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Darp sonucu yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken, saldırgan Mehmet Salim B. de gözaltına alındı. Sühendan K., hastanedeki müdahalenin ardından polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Mağdur ve şüphelinin ifadelerinde, trafikte tartıştıkları ve birlerini el kol harekete yapmakla suçladıkları, benzinlikte araçlarından indikleri sırada da olayın meydana geldiğini söyledikleri belirtildi.
Hakkında "kasten yaralama" suçundan işlem yapılan şüpheli Mehmet Salim B., sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. Bu arada, şüphelinin kadın sürücüyü darp etme anı güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Akaryakıt istasyonunu işleten Abdurrahim Çevik, kadını takip eden motosikletlinin kaskıyla kafa atarak darp ettiğini belirterek, "Kadının yüzünden kan akıyordu. Darp eden kişi de kadın olduğunu bilseydim vurmazdım diyordu. Haksızlık yapmaman için kadın olması mı gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 0 Yorum Var