Şanlıurfa’da soyguncunun silahla vurularak yakalandığı kuyumcu soygunu kameraya yansıdı. Soygun anında kuyumcunun rahat tavırları ve masadaki çayını içmeye devam etmesi dikkatlerden kaçmadı. Görüntüleri izleyenlerin, “Yemek de ısmarlasaydın” şeklindeki ifadeleri gülüşmelere neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, olay Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesinde yaşandı. Elindeki silahla Muhammed Yıldırım’a ait kuyumcu dükkanına giren yabancı uyruklu şahıs, 720 gram altını aldıktan sonra olay yerinden kaçtı. Kuyumcunun kasasından çıkarttığı silahla kovalanan soyguncu, bacağından vurularak yakalandı.

Soygun güvenlik kamerasına yansıdı

Polise teslim edilen soyguncu, hastanede tedavi altına alınırken yaşanan soygun girişimi güvenlik kamerasına yansıdı. Dükkana giren şapkalı soyguncunun yüzünü cerrahi maske ile kapatarak eldiven giydiği görüldü. Kuyumcuya silah doğrulup poşete koyduğu altınları alan soyguncu, dükkandan çıkıp kaçtı. Kasadaki ruhsatlı tabancasını alan kuyumcu da soyguncunun arkasından çıkıp kovaladı.

Soygun anında çay içmeye devam etti

Soygun anında kuyumcunun çay içmeye devam etmesi anbean kameraya yansıdı. Güvenlik kamerasındaki görüntüyü izleyen komşu esnafın, kuyumcunun soygun anında çay içmeye devam etmesine, “Yemek de ısmarlasaydın” şeklindeki yorumu gülüşmelere neden oldu.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Murat 03.12.2021 23:57
    Yorumlar ülkemizin kültürünü ve insanımızın zekasını yansitiyor
  • tepki 03.12.2021 23:43
    adam ne yapacak karsi gelse vermese suclu vursa yine suclu yakalasa yine suclu sonuc bu suclarin cezasi zaten yok bunlar kader kurbani sayilir yeni kanunlara gøre
  • Adam haklı 03.12.2021 22:10
    La olim adam orada ölü taklidi yapıyor. Benden sana zarar gelmez sakinim, ne dersen yapacam , tükkan senin yeterki bana ateşme mesajı veriyor. Ki hırsızın gardı düşsün sakinleşsin bu iş çok kolay olacak diye düşünüp gevşek davransın. O da fırsat bulduğu anda silahına uzanacak, olmadı üzerine atlayacak tabancayı ateşleyemeden. Yada hiç biri olmadı bırakacak Artık duruma göre. Başka ne yapabilirdiki. Sie la vermiyorum dese, sıkacak mermiyi.
  • Yorumlu Yorum 03.12.2021 21:58
    Abartıldığı gibi anormal bir tavır görülmüyor. Hırsızı sakinleştirmeye çalışıyor. Sakin tavır sergiliyor. Eğer panik hareketler şüpheli hareketler sergilerse, hırsız da panikler, karşı tepki ve saldırı gelecek diye silahı ateşler kaçar. Kuyumcu zaman kazanıp Fırsat kollamaya çalışıyor orada.
  • isimsiz 03.12.2021 21:02
    ne kada saçma sapan yorumlar var yok anlaşmalıymıimıi neymiş sigortadan para koparmakmış ulan öyle olsayda adam hırsızın peşinden niye gitsi hırsızı vursunki anlaşmalıysa bırakır hırsız gitsin neden riske girip hırsızın peşinden koşsunki hem bu arada hırsızıda vuruyor ayağından yakanmasını sağlıyor anlaşmalı böylemi olur akıl zekanız nerde o yorumu yazanlar???.
Daha fazla yorum görüntüle