Antalya'da halı sahada futbol oynarken kalp krizi geçiren Akif Göktaş (37), hayatını kaybetti. Göktaş'ın yere yığıldığı anlar, halı sahanın güvenlik kamerasına yansıdı. 

Manavgat ilçesinde ailesiyle yaşayan Akif Göktaş, dün gece arkadaşlarıyla halı sahada futbol oynarken bir anda yere yığıldı. Göktaş’ın yardımına arkadaşlarıyla halı saha görevlileri koştu. Halı sahanın yakınındaki özel hastaneye götürülen, yapılan muayenesinde kalp krizi geçirdiği belirlenen Göktaş doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Daha önce de 3 defa kalp rahatsızlığı geçirdiği öğrenilen Akif Göktaş'ın cenazesi, Cumhuriyet Savcısı ve adli tabibin incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi.

Bu arda, Göktaş'ın yere yığıldığı anlar, halı sahanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorumlar 23 Yorum Var
  • vay be arkadaş 05.12.2021 00:27
    yavrum sporu bırakın helede bu soğuk ve covid virüslü havada spor yapan sağlıklı yaşar diyenlere inanmayın evinde otur dizini izle çayını eline al ..çita jaguar aslan kaplan çok hızlı olabilir atlatik olabilir ama taş çatlasa 10 sene yaşar..kaplumbağa spor yapmaz balina spor yapmaz ama taş çatlasa 150 sene yaşar ..
  • YUSUF BOZKURT 04.12.2021 22:19
    Ölüm ansızın yakalı verir her zaman hazırlık lı olmak zorundayız Allah rahmet eylesin inşallah
  • Harbi adam 04.12.2021 22:11
    Namaz kılalım ama yolsuzluk israf yapmayalım rusvet almayalım uyusturucu kullanmayalım. Insanlar ne kadar dürüst namaz kılıyor dedirtmek için değil. Allah c.c ben bu kulumdan razıyım demesi için mücadele edelim asla kimse 24 saat her anımızı kaydeden meleklerden kaçamaz bunu unutmayalim
  • Fatih 04.12.2021 20:27
    Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz, nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz, nasıl dirilieseniz öyle haşrolursunuz.
  • Vatandaş 04.12.2021 19:22
    Keşke o şekilde secdeye giderken ruhunu teslim etseydi.
Daha fazla yorum görüntüle