Başakşehir'de arıza dolayısıyla İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) deposundan taşan sular, iki ev ve bir markette hasara neden oldu. Altınşehir Mahallesi'ndeki depodan arıza nedeniyle taşan sular, alandaki toprakla beraber sokağa yayıldı.

Taşan sulardan iki ev ve bir market hasar gördü. İSKİ ekipleri ve vatandaşlar su tahliyesi ve temizlik çalışması yaptı. Sokakta biriken toprak iş makinesiyle temizlendi. Market sahibi Önder İlter, zarar gören mallarını dükkanın dışına taşıdı. İlter, aynı olayı dördüncü kez yaşadıklarını belirterek, ''İki taraftan akan su dükkanı doldurdu. İtfaiyeyi ve belediyeyi aradım. Çok geç geldiler, iş işten geçtikten sonra. Durum bu. Suyu biraz tahliye edip gittiler, tekrar gelecekler. Canımız yandı. Söyleyecek söz bulamıyorum. Bunu sürekli yaşıyorum, bir çözüm bulunmasını istiyorum." diye konuştu.

Olaya tanık olan Baki Güler ise taşmanın yaşandığı yeri göstererek, "Burayı olduğu gibi su götürdü. Burası düz bir alandı, su kuvvetli aktığı için alıp götürdü." dedi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Ö¹k⁴k⁵e³şﷻ 21.01.2022 13:57
    Vay Ekrem Istanbula Su getirmis. Izmire de yapin aynisini, onlarda da Su yok. Her sey güzel oluyor. Simdi bu Vatandas Imamoglunun evinde otursun bir müddet.
  • vatandaş.. 19.01.2022 09:19
    önceki partiden kalan kırıntıların işini yapmamasından endişe ediyoruz :D
  • İsmail Berber 19.01.2022 08:47
    Her şey güzel olacak dedik ya..İşte güzellikler hoşunuza gitti mi.
  • ŞAMİL YÜCE 19.01.2022 08:30
    HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLUYOR İSTANBUL'lu kardeşlerim. Hiç kusura bakmayın ORMANLAR YANDIĞI ZAMAAN SADECE AĞAÇLAR DEĞİL TÜM CANLILAR ZARAR GÖRÜYOR. Kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz.
  • bağımsız 19.01.2022 08:30
    ekrem yavaş sınıfta kaldı puanı on üzerinden 2
Daha fazla yorum görüntüle