Bursa'nın İnegöl ilçesinde telefonunu düşürdüğü göle giren genci görenler hayrete düştü. O anlar amatör kameraya yansıdı.

Olay, İnegöl'ün Kemalpaşa Mahallesi'nde bulunan Hikmet Şahin Kültür Parkı içinde bulunan yapay gölde meydana geldi. Hava sıcaklığının eksi derecelere düştüğü İnegöl’de ilginç bir olay yaşandı. Kültür Park içinde gezen bir genç, bir anlık dikkatsizlik sonucu elinde bulunan cep telefonunu gölete düşürdü. Telefonunu almak için yoğun mücadele veren genç son çare olarak kıyafetleri ile birlikte buz gibi suya girdi. Arkadaşlarının ısrar etmesi sonucu suya dalan gencin bütün uğraşları sonuçsuz kaldı. Telefonu alamayan genç arkadaşlarının yardımıyla sudan çıktı. Donma tehlikesi geçiren genç evine gitti.

Yorumlar 25 Yorum Var
  • Metehan Börü 20.01.2022 12:04
    Öylesine bozuk bir nesil ki bu z kuşağı, İnternet ve telefon karşılığında yapmayacakları şey yok.
  • Tarik 20.01.2022 11:22
    Belkde tamir ettiririm diye umut etmstir yenisi ni alamaz belkide
  • mevlüt 20.01.2022 11:22
    bu gençler aklı kıtmı bir arkadaşını ölümüne sebep olacaklar
  • Hüseyin 20.01.2022 10:49
    Allah muhafaza etsin bu kardeşimizin başına bir şey gelse bu arkadaşları ne anlatacak çocuğun anasına babasına? Girme dedik, çok uğraştık, ikna edemedik mi diyecekler? Aslında bu bir örnek işte, uçurumdan düşüp öldü diye ifade verdikten sonra kendilerinin çocuğu dövüp kayda aldıkları tespit edilen kız çocukları ve nice benzeri haber geldi aklıma, Allah sonumuzu hayr etsin, gidişat diziler istikametinde uçuruma doğru maalesef...
  • Hamidiye Süvarisi 20.01.2022 10:38
    Yazık günah. Nasıl bir toplum yaratmışız işte Millet olarak eserimiz. Ağlamamız lazımken gülüyoruz. Çok yazık olmuş.
Daha fazla yorum görüntüle