Tuzla’da 29 yaşındaki avukat Dilara Yıldız’ın eski nişanlısı tarafından öldürülmesine ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, genç kadının endişeli olduğu, şüphelinin bir anda yere doğru ittiği Yıldız’a peş peşe ateş ettiği, polis ekiplerini görünce yere yatarak teslim olduğu yer alıyor.


Cinayet anı kamerada
Korkunç cinayete ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, bir restoranda Dilara Yıldız’ın Oktay Dönmez’in yanında oturduğu, karşılarında ise başka bir şahsın bulunduğu görülüyor. Yıldız’ın endişeli bir ifadeyle ellerini yüzüne doğru götürdüğü, telefonla görüşen şüpheli Dönmez’in telefonu kapatıp bir anda ayağı kalktığı, Dilara Yıldız’ın şüpheliye engel olmaya çalıştığı, Dönmez’in Yıldız’ı yere doğru ittiği, yere düşen genç kadına peş peşe ateş ettiği görülüyor. Bu sırada mekanda bulunan 2 şahsın da kaçarak uzaklaştığı, peşlerinden giden şüphelinin onlara doğru ateş ettiği, daha sonra polis ekiplerinin geldiğini fark eden şüpheli Dönmez’in yere doğru yüzüstü yatarak teslim olduğu yer alıyor.

 

Yorumlar 22 Yorum Var
  • Genel izleyici 24.01.2022 20:26
    Nasıl, dizi sahnesi sağlam değil mi, bu silahlı saldırılarda RTÜK'un vebali yüksek bence. Ablamıza ALLAH rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
  • mehmet 24.01.2022 18:19
    ulan erkekmisin, karşındaki bayan ,onunda kendince ailesi var, hayalleri var o silah erkeklikmidir
  • Serdar 24.01.2022 17:05
    Köpeklere yedireceksin bunu canli canli.
  • camcı 24.01.2022 16:48
    Suca yeterli çqydırıcı ceza verilmediği sürece bu cinayeyetler durmaz
  • Haktan 24.01.2022 15:56
    Herkes empati yapsın o gencecik kızın kendi kızı olduğunu bir düşünsün lütfen. O masum gencecik kıza yaşam hakkı tanımayan mahlukat kendi yaşamak için ellerini açıp teslim oluyor. İdam çıkmadığı müddetçe bu ve bunun gibi mahlukatlara ömrünün sonuna kadar devletimiz bakacak. Buna hangi ana baba razı olur bir sorgulayın lütfen.
Daha fazla yorum görüntüle