Aile fotoğrafı çekimi öncesi İngiltere Başbakanı Johnson ile konuşan ABD Başkanı Biden'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görünce Johnson'a sırt dönmesi dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere Belçika'nın başkenti Brüksel'e gitti. Erdoğan, NATO Karargahı'ndaki zirve kapsamında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile ikili görüşme gerçekleştirdi.

AİLE FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

Görüşmenin ardından Erdoğan ve Macron, NATO liderlerinin aile fotoğrafının çekildiği alana geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada fotoğraf çekiminden önce liderlerle bir süre sohbet etti.

ERDOĞAN VE BIDEN AYAKÜSTÜ SOHBET ETTİ

Erdoğan'ın konuştuğu isimler arasında ABD Başkanı Joe Biden da yer aldı. Biden, yanına gittiği Erdoğan ile selamlaştı. İki liderin samimi diyaloğu kameralara yansıdı. Biden'ın Erdoğan'ı görünce o sırada sohbet ettiği İngiltere Başbakanı Johnson'ı unutması dikkat çekti.

NATO'NUN DOĞU AVRUPA POLİTİKASI BELİRLENECEK

NATO'nun Doğu Avrupa'daki uzun vadeli duruşunun değerlendirileceği zirve kapsamında devlet ve hükümet başkanları dün akşamdan bu yana Brüksel'de ikili görüşmeler yapmaya başlamıştı. Toplantının bitmesinden sonra da bazı liderlerin NATO karargahında ikili görüşmelerinin devam etmesi öngörülüyor.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Misafir 25.03.2022 03:13
    Hiç birinde maske yok sosyal mesafe yok tokalaşma sarılmalar o biçim sarnaş dolaş varandaşa gelince mesafe kural corona nanyağı yaptılar
  • Xxx 25.03.2022 01:10
    Cok az kişinin fark ettigı macronun eli rte nın omzunda olması ki muhtemelen anlaşmişlar fransa, italya, türkiye anlaşması ve bunun altında yatan daha ne anlaşmalar ki fransa secim arefesinde.
  • Tamer 24.03.2022 23:49
    Ah ne yazık. İçimizde bir olsak elimizi bile öperler çünkü çok başka bir devletiz ama gel gör ki içimizde çok Batı eziği var. Geçmişi unutan, kendi ülkesine güvenmeyen. Bu da bizi zayıflatıyor.
  • Muhtar 24.03.2022 23:26
    Biri bu makarona o elini nereye koyacağını öğretsin. Yoksa o elini kırarız.
  • Yavuzhan 24.03.2022 23:12
    Yaa orda kılıçdaroğlunu hayal etmeye çalışıyorum ama olmuyor yapamıyorum
Daha fazla yorum görüntüle