Başkent'te kilometresi yüksek otomobillerin göstergesiyle oynama yaptıktan sonra satıp ellerine geçen paralarda da tefecilik yapan “İleriler” isimli suç örgütüne ait pes dedirten bir video ortaya çıktı. Görüntülerde, 450 kişiyi dolandıran suç çetesinin elde ettikleri paraları alay ederek saydıkları görüldü.

Kurdukları 13 paravan şirket üzerinden tefecilik yapan ve kilometresi oynanmış 211 aracı satarak 450 kişiyi dolandıran İleriler adlı suç çetesi, Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla çökertilmişti. Operasyonun ardından suç çetesine ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Örgütün üyelerinden Cem İ.’nin dolandırdıkları paraları sayarken sergilediği alaycı tavrı pes dedirtti. Cem İ.’nin paraları sayarken parmakları ıslatmak için diğer örgüt üyesi Durmuş Ö’nün dilini kullanması da görüntülere yansırken, pişkin dolandırıcıların başka bir kişiyi daha dolandırma hazırlığında olduğu telefon görüşmesine ait sesler de dikkatleri çekti.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • srs 14.05.2022 16:07
    bu ülkede adalet böyle devam ederse daha niceleri ortaya çıkar ben öyle düşünüyorum abi sonuçta hepsindeki mantık parayı bulurum iki yıl yatar çıkarım bu kadar basit şu kanunlara el atılması özellikle hırsızlık ve yağma suçlarının ağırlaştırılması gerekiyor hiç iyiye gitmiyor çünkü
  • abdullah 14.05.2022 15:29
    bir gün birisi yaklaştı yanıma abi açım bana para versende karnımı doyursam dedi. gel gardaş benimde karnım aç beraber yiyelim dedim dedi ki abi sen ver ben başka yerde yerim seni rahatsız etmiyeyim dedi. ben ne yaptım biliyonuzmu evire çevire bir güzel dövdüm 3 ay hastanede yattı defolup gitti nereye gittiyse.
  • ertan 14.05.2022 13:59
    işte bu yüzden ikinci el araç almıyorum. sıfır kilometre alıp 5 yıl yada 90.000 kilometre olunca satıyorum. Tekrar sıfır kilometre alıyorum.
  • Tolunay 14.05.2022 13:58
    O dile noldu eleman
  • Abdullah 14.05.2022 13:40
    Bursa Devlet hastanesinin bir panosun da şu cümle çok dikkatimi çekmiş idi. Dolandırıcıların en büyük sermayesi dilleridir.Bunu okuduktan 5 dk. sonra 60 lı yaşlarda bir teyze taburcu olduğunu fakat evine gidecek parası olmadığını söyledi verdim bir şeyler, gideceği kadar. İkinci gün aynı teyzeyi yine gördüm sermeyesi olan dili ile akşama kadar bir çok hasta yakınından para talep ettiğini görünce o,sözü anlamış oldum.
Daha fazla yorum görüntüle